3 razloga da se mušema nađe u vašem enterijeru

Kada kažete „mušema“ verujemo da su vaše prve asocijacije dvorište, bakin i dekin dom, dezeni koji su prihvatljivi samo za piknik u prirodni… Jednostavno, mušeme ne možete zamisliti u svom enterijeru koji ste uredili moderno i minimalistički. Mušema se tu jednostavno ne uklapa!

Ipak, grešite. Mušema nekada nije isto što i mušema sada i vrlo je jednostavno uključiti ovu „stvarčicu“ u dom koji je uređen u bilo kojem stilu! I mušeme su, kao i sve uostalom, podlegle promenama sa ciljem da isprate trendove u uređenju enterijera, ali i potrebe koje su svakom domu zajedničke.

Zato, mi mislimo da mušemama definitivno treba da date još jednu šansu, a u nastavku saznajte zbog čega su mušeme naši apsolutni favoriti kada je reč o kućnim sitnicama koje su korisne, ali i dekorativne.

Pre svega – praktičnost

Mušema igra u više timova. Jedan od njih je definitivno praktičnost. Mušeme su jako lake za održavanje jer je dovoljno da ih prebrišete vlažnom krpom da one ponovo dobiju svoj stari sjaj. Možete prosuti bilo šta, na njima možete raditi i praviti bilo šta i one će uvek biti savršeno čiste uz nekoliko lakih pokreta krpom ili sunđerom. Recite, koji stolnjak to može?! Čim ih prebrišete, mušeme se odmah suše i kao takve su spremne za dalje funkcionisanje. Ovo je velika prednost zbog koje se mušeme mogu staviti na bilo koji sto ili radnu površinu, a domaćice sa malom decom će obožavati mogućnost lakog održavanja mušema nakon što ih deca „propuste kroz šake“ tokom igranja, crtanja ili bojenja. Dakle, na osnovu praktičnosti i održavanja mušeme dobijaju ocenu 5+!

Atraktivni dizajn

Mušeme su se znatno poboljšale i u pogledu dizajna. Danas su mušeme dostupne u mnogo boja i dezena koji su zapravo jako atraktivni i „stylish“ što znači da će se uklopiti čak i u vaš minimalistički uređen dom. Na vama je samo da pronađete mesto na kojem je izbor mušema dovoljno veliki da možete da odaberete model koji vam se najviše dopada i koji će se najbolje uklopiti u vaš enterijer. Naši favoriti su providne mušeme sa crnim, zlatnim ili srebrnim detaljima i šarama koje kao takve savršeno mogu i da zaštite i da ukrase vaš novi, omiljeni sto.

Povoljna cena

Praktične, moderne i atraktivne… Mušeme imaju čak i jako povoljnu cenu koja je zaista „ništa“ u poređenju sa onim što vam nude zauzvrat. Osim što su prilično jeftine, mušeme su i jako dugotrajne te vam jedna mušema može trajati mesecima bez da joj se išta dogodi.

Bez obzira na to da li planirate da uredite kuhinju, dnevnu sobu, terasu ili dvorište, mušema će lako ukrasiti ali i zaštititi svaki vaš stočić ili radnu površinu, a zahvaljujući raznovrsnim dezenima pokazaće se i kao odličan aksesoar za vaš enterijer ili eksterijer. Mušeme danas ispunjavaju sve kriterijume modernog i sa ukusom uređenog doma, tako da verujemo da im zaista treba dati šansu. Sigurni smo u to da se nećete pokajati i da ćete se brzo navići na lakoću koju će mušeme uneti u vaš dom – i život!