Besplatne web domene uz odličan internet hosting

Prateći internet milijun puta nam padne na pamet pokretanje vlastite web stranice.

Što nam je potrebno za internet stranicu; pa kao prvo naziv odnosno web domena. Cilj nam je pronaći web domenu i registrirati je na naše ime. Potom moramo naći tvrtku kojoj ćemo povjeriti internet hosting naše web stranice.
Sigurno ćemo se raspitati kod prijatelja ili na forumima o iskustvima i o cijenama web hostinga, odnosno što dobivamo i po kojoj cijeni za naše potrebe. Naravno da mnogi pružatelji hostinga nude i kupnju i registraciju web domene kod njih. Također pružatelji internet usluga daju različite pogodnosti kod ugovaranja web hostinga pa vrijedi malo istražiti.

Jedan od odličnih pružatelja internet hostinga je i Dreamhost koji pruža siguran i provjeren hosting uz mnoštvo usluga i korisnih sitnica. Ono što možemo izdvojiti kod Dreamhost-a je besplatna domena kod ugovaranja hostinga, 50 dolara poklon bon za Adwords oglašavanje te mogućnost neograničenog postavljanja domena, prometa, datoteka na njihov server. U njihovom sučelju jednostavno ćete prebaciti svoje internet stranice s drugog poslužitelja u njihov hosting.

Od hosting pružatelja u Hrvatskoj možemo izdvojiti WMD koji vam za prvu godinu ugovaranja internet hostinga poklanja dodatnu godinu hostinga čijim ugovaranjem dobivate domenu za 1 kunu, u paketu je također oglašavanje primarne domene na računu putem WMD Jumbo plakata, WMD vam nudi pokretanje i obradu vaše internet stranice Pro SEO alatima. WMD nudi nekoliko paketa internet hosting usluga zavisno od veličine diskovnog prostora potrebnog za vašu web stranicu, također od odabranog paketa ovisi koliko ćete domena odnosno internet stranica moći servisirati putem tog paketa hostinga. Osim postepenog povećanja karakteristika hostinga povećava se i broj besplatnih domena koje možete dobiti odabirom nekog paketa internet hostinga. U svim paketima osim onom početnom za hosting bloga uključeni su atraktivni i jako korisni web alati.

Na web stranici WebDomene.net možete pronaći više o web domenama i Dreamhost internet hostingu. Isto tako možete usporediti i druge internet hosting pružatelje u Hrvatskoj.