Blizanci: slaganje sa ostalim znakovima horoskopa

Kako se osobe Blizanci u horoskopu slažu sa drugima i koji su im najbolji partneri za vezu i brak…

BLIZANCI I OVAN
Brzo se upuste u vezu na inicijativu Ovna, ali kasnije Blizanac pokušava da neutralizuje ozbiljnost situacije, ponašajući se kao da se ništa nije desilo. Ovna to zna da dovede do crvenog usnama, a Blizanci će tek onda početi da ga jade. Bolje je slaganje u zrelijim godinama, veća šansa za uspešnu vezu.

BLIZANCI I BIK
Bik će konkretno da nastupa, dok će Blizanci svoje akcije svesti na reči. Ako se reše da osnuju zajednicu.Blizanci će se više prilagoditi, dok će u svakom slučaju povući veći teret. Da bi veza uspela Bik mora da toleriše raznovrsna interesovanja Blizanaca, a ovaj mora ponekad da otrpi tvrdoglavog Bika.

BLIZANCI I BLIZANCI
Kao dva deteta oni se brzo upoznaju i ulaze u prisnu veza igrajući se života. Međutim, svaka igra može da se završi plačom, pogotovo kada neko svoje igračke neda onom drugom… U ozbiljnim životnim situacijama prebacivaće odgovornost jedan na drugog, a za neurađenu stvar uzajamno će se okrivljavati.

BLIZANCI I RAK
Rak, osetljiv i pažljiv, teško može pratiti emotivnog kalkulanta Blizanca, koji će mu biti interesantan, dok mu priča lepe priče. Kad se priča završi Rak će shvatiti da sa Blizancima nema ništa više da podeli polako će da krene svojim putem. Blizance će to malo štrecnuti, ali brzo će pronaći drugo interesovanje.

BLIZANCI I LAV
U početku će Blizanci fascinirati Lava, ali sa razvojem veze neminovno će Lav postati dominantan, te će zahtevati da sve bude po njegovom. Blizanci neće pružati veliki otpor, pa može nastati totalno neravnopravna situacija. Bolja je kombinacija ako je Lav muškarac jer će Blizanac muškarac postati papučar.

BLIZANCI I DEVICA
Oni će se intelektualno dobro složiti. Oboje će ponudo zazirati od prebrzog i totalnog emotivnog predavanja, ali im to u suštini neće mnogo smetati. Mogu se svađati oko sitnica koje nosi svakodnevni život, dok će na krupnom planu biti veoma realni i razumni oboje.

BLIZANCI I VAGA
Obostrano oduševljenje je na samom početku karakteristično i ono ih vrlo spontano uvlači u vezu. Kasnije se razilaze u nekim osnovnim potrebama, ali Vaga će ćutati zbog mira u kući a Blizanci će se kada proteraju vešto izvući i kupiti Vagu ponekim poklonom i lepam reči.

BLIZANCI I ŠKORPION
Škorpion će voditi igru, a davaće Blizancu iluziju da je on glavni Škorpion će naterati Blizance da požele ono što u stvari on sam hoće. Blizancu to neće smetati sem u situaciji kada mu se oduzima sloboda. Škorpion će biti dovoljno lukav da zna kada je momenat da stane i takva veza može dugo trajati.

BLIZANCI I STRELAC
Spontano i lako ulaze u vezu, ne misleći na sutra i niko od njih to ne shvata ozbiljno. Onog momenta kada neko pomisli na budućnost nastaju problemi. Pošto su veoma slični žele se vezati a ostati slobodni moraju to shvatiti i napraviti kompromis. U suprotnom će napraviti haos od života.

BLIZANCI JARAC
Jarac je diskretan i spor te će zaintrigieati radoznalog Blizanca spremnog za igru. Kad Jarac počne da se otvara i Blizanca uhvati svojom siguruom ali čelično snažnom rukom on će pokušati da šmugne.Naravno. Jarac će mu to dopustiti, jer nije emotivni siledžija, ali će ostati povređen i prazan.

BLIZANCU VODOLIJA
Odlično će se uklapati. Vodolija će planirati na veliko, a Blizanci će raditi na mah. Vodolija je dominantna i dobro zna kako da zadrži pažnju vragolastom Blizancu. Dobro će prevazići i krizne faze, zato što će svako imati svoj život i interesovanja van veze.

BLIZANCI I RIBE
Ovo je veoma čudna relacija, kako njima samima tako i drugima. Sa strane gledano neće se znati ko vodi a ko je vođen. Međutim, to njima neće smetati sem u momentima kada se trebaju doneti važne odluke. Blizanac će izbegavati odgovornost a Ribe će sve prepustiti slučaju i ko zna šta od toga može ispasti.