Brzo do kovrčave kose uz Magic leverage uvijače

Djevojke i žene koje imaju dugačku ravnu kosu često sanjaju o romantičnim i zavodljivim kovrčama. No, do njih nije tako lako doći. Ako koristitite uvijače, morate ih držati preko noći i oni često žuljaju. Ako koristite četku i fen, morate dosati dosta gela i laka za kosu kako bi sve zajedno držalo nešto dulje. Ako stavljate minival, onda znači da u kosu stavljate i kemikalije koje joj s vremenom mogu naštetiti. Zbog svega navedenog predstavljamo vam uvijače koji se zovu Magic leverage. Doista, uvijanje kose pomoću ovih uvijača prava je magija. Radi se o prirodnom načinu uvijanja koji nije agresivan za vašu kosu, a također nije agresivan ni za vaše tjeme te ostale dijelove glave jer vas nigdje neće žuljati ili pritiskati.

Magic leverage uvijači napravljeni su od plastike koja se može reciklirati, a na vašoj kosi ih možete koristiti bezbroj puta. Oni su također u različitim bojama pa će vam sam pogled na sebe i svoju glavu za vrijeme kovrčanja donijeti veselje u život. Magic leverage uvijači rade na sljedećem principu – potrebno ih je zagrijati i potom staviti na pramenove, po jedan uvijač na jedan pramen i čekati dva sata, a nakon toga ih skinuti o – voila! Imate svoje nove kovrče te ih možete s radošću pokazivati cijelom svijetu. Kao što možete i vidjeti po ovom opisu, doći do kovrča nikada nije bilo lakše i nježnije za vašu kosu. Magic leverage uvijače možete staviti navečer, i držati ih dok gledate svoju omiljenu seriju pa ćete imati nove kovrče kao da niste ni okom trepnuli, a one su već tu. Ukoliko ste ranoranioc, možete ih staviti i ujutro, prije odlaska na posao te imati nove, najsvežije uvojke u svojoj kosi.

Uvojci su uvijek IN i njihova popularnost nikada ne blijedi. Ravnoj i tankoj kosi daju volumen i punoću i poljepšavaju cjelokupni izgled, što znači da svojoj vlasnici donose i toliko važnu injekciju samopouzdanja.