CVideo – originalan način predstavljanja

Snimanje CV-a u video formatu već je godinama popularno u inozemstvu, a zahvaljujući entuzijazmu Jagode Radojčić i Tine Kadoić od 07.09.2013. je postao dio ponude u Zagrebu.

 Jagoda je godinama vlasnica marketinške agencije i prepoznala je ovu uslugu kao potrebnu na hrvatskom tržištu, te odlučila u suradnji sa Tinom, video majstoricom ponuditi nešto novo. Dok sve više mladih pokušava pronaći posao u Hrvatskoj ili inozemstvu ili osvojiti stipendiju, običan CV koliko god stručno i po pravilima bio pisan, ne uspijeva u potpunosti prezentirati osobu koja se krije iza tog dokumenta. Na tržištu rada nalaze se brojne mlade nevjerojatno talentirane, šarmantne osobe koje najčešće ne dobiju niti priliku razgovora za posao, pa samim time niti šansu da potencijalni poslodavac prepozna možda idealnog kandidata za posao.

Željne ponuditi nešto novo na tržištu i pomoći ljudima koji sami grade svoju karijeru i budućnost, pružaju personalizirani CVideo. Prema njihovim riječima, ima zaista različitih zahtjeva pogotovo kod kreativaca – glazbenika, glumaca, umjetnika koji žele što vjerodostojnije prenijeti svoj rad. Također, otkako smo postali zemlja članica Europske Unije, mladim i poduzetnim Hrvatima se otvorilo cijelo jedno novo tržište rada na kojem se mogu dokazati. U moru kandidata svaka prednost je dobrodošla i originalan pristup može biti upravo to što će vas izdvojiti od ostalih kandidata.

 Budući da se većina ljudi koja želi ovu uslugu prvi put susreće sa iskustvom snimanja, Tina i Jagoda prethodno razgovaraju sa klijentima kako bi bolje razumjele što ta osoba želi postići te pomoći joj da se predstavi na najbolji mogući način. To ponekad uključuje intervencije na licu mjesta, savjete u pripremi CV-a, komunikaciji. Pomoć vizažistice, dobronamjerni savjeti i puno strpljenja garantiraju vrhunsku prezentaciju svakome tko se javi Jagodi i Tini. One također računaju da će nečije dobro iskustvo dovesti nove klijente i smatraju da je preporuka klijenata najbolja moguća reklama.

I same znaju kako prilike ne kucaju na vrata, već ih često moramo stvoriti sami. Dosadašnja praksa je pokazala da ima mnogo zainteresiranih, i da suradnja obično završava sa pozivom na neku kavu, jer se sa svojim klijentima i brže zbliže te im je zaista stalo da svi sa kojima surađuju i uspiju u svojem naumu i ostvare svoje ciljeve.

 

cvideo.fb@gmail. com

https://www.facebook.com/CVideoResume?ref=hl

http://www.youtube.com/user/CVideoResume

 

One thought on “CVideo – originalan način predstavljanja

Comments are closed.