Da li je Samsung Galaxy S3 Najbolji Smartphone ikada?

 Da li ste čuli za neverovatni Galaxy S3 smartfon od Samsunga? Dobro je poznato da je čuveni brend Apple dominirao tržište smartfonova još od onda kada je iPhone prvi put pušten u prodaju. Zapravo, Apple sebe može i smatrati onim ko je prvi skovao ovaj termin i prvi se za njega zalagao. Operativni sistem koji koriste svi Apple uređaju poznat kao iOS više ne pruža dovoljno funkcionalnosti i mnogo korisnici više nisu zadovoljni ovim uređajima, koji su često veoma skupi.

 Kada se Android OS prvi put pojavio niko nije obratio pažnju. Međutim, kada ga je Google preuzeo stvari su postale dosta ozbiljnije. Krajem ovog meseca veliki deo država Evrope i Azije će pustiti Samsung Galaxy S3 u otvorenu prodaju i time će dominacija Android OS-a da počne. Ovaj neverovatan android telefon se ponosito izdvaja kao jedan od najboljih smartfonova na svetu. Stručnjaci kažu da je stvarno u pitanju najbolji Android telefon ikada napravljen i uskoro će te videti zašto. Nemojte se iznenaditi ako ovaj telefon Galaxy S3 bude imao bolje karakteristike od Vašeg računara.

Specifikacije Galaxy S3 telefona

  • Exynos procesor za četiri ploče (quad core) i taktom od 1.4 GHz.
  • 1 GB RAM memorije, a možete dobiti modele sa 16 ili 32 GB interne memorije; memorija se dalje može nadograditi pomoću SD kartice za još 32 GB!
  • Dimenzije telefona su 136.6 x 70.6 x 8.6mm što znači da ima super displej, a zapravo je veoma tanak.
  • Kamera ima 8 MP i dolazi sa grupom software aplikacija koje dodatno poboljšavaju kvalitet slike i lakoću obrade.
  • Težak je samo 133 grama!
GALAXY S3

Impresivno, zar ne? U pitanju je smartfon koji će obeležiti 2012 godinu, a o kome ćemo svakako pričati i narednih par godina. Ono što ga čini naročito posebnim je aplikacija S Voice, koja Vam pruža da razgovare sa telefonom. Možete da se dogovorite o nameštanju alarma, zakazivanju događaja, pretrazi interneta i dajde direktne naredbe kako bi uštedeli vreme.  Pored ovoga, Galaxy S3 dolazi ima još neke dobre Android aplikacije koje su nameštene fabrički. Jedna od ovih je i Pametno Oko koje motri Vaš pogled pomoću malih senzora. Sve dok gledate u displej, Galaxy S3 neće da isključi ili zaključa ekran jer pretpostavlja da nešto čitate ili gledate.