Dečija igraonica – najbolje mesto za rođendansku zabavu Vašeg deteta

Najbolji izbor prostora za proslavu rođendana mališana svakako je dečija igraonica. Pored interesantnog prostora koji u potpunosti odgovara potrebama dece, animatora koji osmišljavaju i vode kompletan rođendan, dečije igraonice se trude da uz organizaciju posluženja za decu i odrasle rođendanska zabava bude kompletna.

Prostor prilagođen deci

Deca uživaju u boravku u dečijim igraonicama upravo zbog toga što je kompletan prostor u njima prilagođen igranju i zabavljanju. Tu su mnogobrojne igračke, na hiljade raznobojnih loptica i drugih rekvizita neophodnih deci za igru. Omiljeni deo dece svakako su lavirinti sa različitim preprekama koji razvijaju istraživački duh.

Kutak za odrasle

Pored prostora za igru i zabavu dece u igraonicama postoje i prostorije u kojima se roditelji mogu zabaviti i družiti tokom rođendana. Odrasli najčešće u dečijim igraonicama imaju na raspolaganju dnevne novine i bežični internet. Prostorije za decu i odrasle su povezane tako da deca u svakom trenutku mogu doći do roditelja ukoliko to žele.

Animatori

Tokom proslave rođendana Vašeg mališana možete se potpuno opustiti jer kompletnu brigu o Vašem detetu i njegovim gostima preuzimaju animatori, koji pored osmišljavanja i usmeravanja toka rođendana, brinu i o tome da ne dođe do ne predviđenih situacija. Animatori se trude da deci bude zabavno i da što bolje organizjuju druženje kroz igru.

Posluženje u dečijoj igraonici

Slatko i slano posluženje možete sami obezbediti ili će to za Vas odraditi igraonica u saradnji sa ketering službom. Potrudite se da posluženje bude prilagođeno kako deci tako i odraslima. Dozvolite deci da taj dan jedu ono što najviše vole, a to su svakako mini pice i različiti slani zalogajčići. Ketering kuće se trude da hranu za rođendane dekorišu tako da deci bude posebno interesantna. Kako je rođendanska torta mališanima posebno važna, njen izgled i ukus moraju biti perfektni.

Disko rođendanaska zabava u igraonici za decu nešto starijeg uzrasta

Za decu koja krupnim koracima grabe ka svetu odraslih i kojima igranje sa igračkama više nije interesantno,igraonice su se potrudile da obezbede prostore koji će u potpunosti odgovarati njihovim željama. Za decu stariju od devet godina se orgaizuju disko zabave u prostorijama dečijih igraonica čiji enterijer u mnogome podseća na ambijent disko kluba. Takve dečije žurke se sve češće praktikuju. šta sve nudi dečija igraonica pogledajte ovde.