Dijete Za Brzo Mršavljenje – Da Li Su Sigurne?

Dijete za brzo mršavljenje postoje svugdje. Prva stvar koju se trebate zapitati, jesu li sigurne? Neki planovi za prehranu mogu učiniti više štete nego dobrote. Popularne brze dijete, kao za primjer dijeta sa grejpom, mogu biti djelotvorne do neke točke. Kad izgubite težinu i prestanete sa dijetom, vratit ćete se ranijoj prehrani i što onda? Težina se vraća, a ako ne budete oprezni, mogli biste pokušati nadoknaditi izgubljeno vrijeme i dodati si još neke kilograme.

Ako morate izgubiti samo nekoliko kilograma, onda svakako pokušajte sa nekom od brzih dijeta za gubitak težine da se možete uvući u haljinu za nečije vjenčanje. Ali ako morate izgubiti povelik broj kilograma morat ćete promijeniti štošta u životu da biste postigli idealnu težinu.

Sjednite i zapišite si svoje ciljeve za gubitak težine. U dnevniku pratite sve što jedete tijekom dana, da biste shvatili što unosite u tijelo i da li to treba promijeniti. Pisanje dnevnika prehrane svakog dana je vrlo učinkovito kad pokušavate izgubiti na težini.

Naučite o hrani. Kad naučite koliko kalorija sadrži ono što jedete, moći ćete sastavljati jelovnike koji su nutricionistički uravnoteženi i zadovoljavajući. Puno će vam pomoći i ako saznate koji su pravi brojevi za vas.

Možete naučiti koliko kalorija dnevno trebate tako što ćete izračunati svoj osnovni stupanj metabolizma, ili BMI, ili jednostavno sastavite program prehrane koji dnevno sadrži oko 1500 kalorija.

Naučiti kako jesti drugačije može zahtijevati malo vježbanja i oprezno planiranje. Kad vam kažem da trebate jesti manje obroke tijekom dana reći ćete da nemate vremena za to jer ste na poslu. Onda ću vam ja reći da to ipak možete, samo treba malo preciznog planiranja.

Počet ćete sa nošenjem ručka i grickalica sa sobom na posao. Prestanite trošiti novac i sakupljati težinu prehranom u restoranu na poslu. Sačuvajte svoj novčanik i liniju kupovinom praktične kutije za ručak i stavljanjem zdrave hrane u nju.

Sada morate shvatiti što treba staviti u nju. Pa, recimo jednu čašicu jogurta od 180 g i nekoliko komadića mrkve. Sa čašom vode od 2,5 dcl to je odlična grickalica za sredinu jutra. Za ručak, zašto ne biste pojeli sendvič od nemasnih purećih prsa sa malo light majoneze i zelenom salatom, te malo grožđa ili svježe pečenih čipsa. Ne zaboravite staviti kiseli krastavac! Postoje mnogi načini koje možete koristiti da jedete manje obroke više puta na dan.

Postoje bezbrojne kombinacije hrane za grickalice i obroke. Budite kreativni, iskušajte nove stvari, možda ćete okriti da postoji širi izbor hrane koju volite, nego ono što ste koristili do sada. Ne zaboravite spakirati dovoljno za dva obroka grickalica – jedno za jutro, drugo za popodne.

Potrudite se najbolje štoBrzo mrsavljenje možete da tijekom dana popijete i dovoljno vode. Što više to bolje. Držite se dalje od gaziranih sokova i pića sa kofeinom, točnije kave. Kofein ima za tijelo isušujući učinak i može potaknuti dehidraciju. Pijte puno vode. Dobar način da naučite koliko vode trebate popiti jest da svoju težinu podijelite sa dva i popijete toliko vode u decilitrima na dan. Ili počnite sa prisiljavanjem da popijete 8 čaša vode od 2,5 dcl na dan. Tako je jednostavnije.

Ako tražite način kako brzo i zdravo skinuti 4 kilograma za 11 dana preporučam Dijetu za Idiote – kliknite ovdje!

dijetamrsavljenje

Nakon dugogodišnje borbe sa kilogramima, odlučila sam se napraviti blog http://dijetamrsavljenje.com kako bi pomogla svima sa istim problemom da skinu suvišne kilograme, bez gladovanja i mukotrpnog vježbanja. Ova djeta funkcionira meni i mojim prijateljima nadam se da će i Vama.