Efektivam marketing clancima

Efektivan marketing pisanjem I objavom clanaka I nije tako tezak I kompliciran kao sto se cini. Ako se drzite uputstva I pravila nekoliko osnovnih pravila marketinga clancima vas ce se trud isplatiti.

Najvaznije stvari u marketingu clancima:

–         napisite vas clanak tako da citatelj nakon sto ga procita trazi vise informacija. Sve dok citatelj zeli saznati vise o proizvodu ili usluzi o kojoj pisete taj isti citatelj ce na kraju kliknuti na link prema vasoj stranici I tako eventulano kupiti prozivod kojeg nudite a vi cete zaraditi.

–         Stavite link direktno na affilijat proizvode koje promovirate ako promovorate samo affilijat prozivode ili usluge. Sto manje klikova do zeljene prodajne stranice to su vece sanse da ce citatelj kupiti proizvod ili uslugu o kojoj pistete. Zapamtite da je vas krajni cilj ostvariti prodaju I zaraditi na internetu zar ne?

–         Budte strucnjak o proizvodu kojeg promovirate. Trebali bi znati sto vise o prozivodu I tako pruziti sto vise informacija citatelju. Uz to, ako citatelj zakljuci da ste vi strucnjak I da je dobio potrebne korisne informacije vece su sanse da ce proizvod kupiti od vas a ne od nekog drugog.

Ako se drzite se gore navedenih upustava, vas ce se promet, prodaja I na kraju zarada povecati!

Objavite clanak na portalu InternetSvastara.com kako bi dobili jednosmjerene linkove.