Ekstenzije na češljiće su za sve

Razmišljate o ekstenzijama? Ekstenzije kod vas zazivaju divljenje i pljesak? Onda ste na pravom mjestu jer objasnit ćemo vam koje sve opcije imate i kako izabrati onu koja vama najbolje odgovara.

Kao prvo, temeljna je podjela ekstenzija na one od prirodne kose i od umjetnih vlakana. U globalu gledano, one od prirodne kose su skuplje, ali i kvalitetnije. Sljedeće o čemu trebate razmišljati ukoliko vas zanimaju ekstenzije su koji ćete način ugradnje staviti. Ističemo ekstenzije na češljiće ili, kako ih se još rado naziva, ekstenzije na klipse, a u engleskom jeziku clip – in extensions. Naime, ova vrsta ekstenzija se postavlja veoma lako, ne oštećuju kosu, odnosno veoma su nježne prema njoj te ih se veoma lako skida. Ove ekstenzije su izvrsne za sve one koji samo žele provjeriti jesu li umetci za njih jer, u slučaju da im se ne sviđaju, mogu ih veoma lako skinuti i maknuti iz kose.

Tehnologije se stalno mijenjaju pa tako danas u Sjedinjenim Državama postoje ekstenzije na češljiće koje možete kupiti preko interneta i dobit ćete ih u paketu s uputama kako ih sami možete staviti u kosu. Zamišljene su tako da ih ujutro sami stavljate, a navečer sami skidate, sve kako bi ekstenzije što dulje trajale, što manje se lomile i dakako, uvijek jednako čvrsto stajale. Ipak, ako vam ova ideja da sami stavljate ekstenzije i nije tako privlačna, uvijek se možete okrenuti već poznatom i prokušanom načinu – da vam frizerka stavi ekstenzije na češljiće.

Postoji razlika od frizera do frizera pa tako jedni koriste samo ekstenzije koje imaju kod sebe, dakle od svojih dobavljača, dok drugi rade tako da im možete donijeti ekstenzije koje ste sami kupili i izabrali. Osim što vam frizerka može stavljati ekstenzije, također ih možete staviti sami uz pomoć prijateljice kod kuće, a time ćete uštedjeti nešto novca.