Google Sniper 2.0 – Primjenjiv na Balkanu ili ne?

Mnogi su čuli priče o Google Sniper 2.0 sistemu i njegovoj efikasnosti no mnogi ga i kude no to je sasvim normalno. Sniper metoda je posebna metoda dovođenje prometa na naše web stranice/blogove a sastoji se iz:

• Odabira proizvoda za promociju
• Odabira bazične ključne riječi na temu proizvoda koja zadovoljava određene kriterije a to su 2.000-8.000 globalnih mjesečnih pretraživanja te ne više od 15.000 konkurentnih web stranice
• Kupovina domene na temu ključne riječi
• Kreacija bloga te optimizacija istog
• Postavljanje affiliate linka
• Bookmark i pinganje

To su dijelovi sniper sistema i da bi se njime postigao uspjeh potrebno je svaki dio odraditi do najsitnijih detalja.
Google Sniper 2.0 nije softver već korak-po-korak upute u PDF formatu te video prezentacije kako postaviti cijeli sistem počevši od nule.
O sniperu sam se naslušao jako puno. Neki ga hvale, neki kude no ne mogu svi biti zadovoljni sa njime jer neće svakome na isti način djelovati pošto je svaka web stranica koja se kreira individualne prirode i neke osobe su darovitije što se pisanja tiče a samo pisanje tekstova u mnogome doprinosi boljem rangu stranice.
Sniper 2.0 pisan je na Engleskom jeziku no moguće ga je koristiti na bilo kojem jeziku i za bilo koji proizvod i tu je njegova prava snaga.
Ukoliko znate više jezika možete ciljati više tržišta a samim time i biti u mogućnosti i više zaraditi.
Mnogi su u dilemi pošto ne barataju najbolje Engleskim jezikom no to ne treba biti zabrinjavajuće, knjiga u PDF formatu kada se prevede može biti sasvim dovoljna da bi se započelo sa radom i postavljanjem stranice na jednom od jezika kojime baratate.
Sniper metoda je u biti metoda opisa proizvoda (review metoda) namijenjena onima koji su se već odlučili na kupnju proizvoda te im vi malo pobliže opisali isti.
Review stranice se čitaju i to je ona kap koja prelije čašu i da odgovore na zadnja pitanja potencijalnog kupca. Taj dio mora biti odrađen kako treba jer o njemu ovisi hoćete li išta zaraditi ili ne!
Ako se odlučite raditi sniper za jedno od naših tržišta i na jednom od naših jezika onda obratite pozornost na jednu jako bitnu stvar; naš nivo IT inteligencije nije još na nekom nivou tako da review stranice kod nas ne prolaze baš dobro no u zamjenu za njih jedna dobro urađena HTML stranica može postići jako dobar uspjeh ukoliko se prate sniper upute.
Način optimizacije mrvicu se razlikuje jer umjesto korištenja WP plug ina „All in one SEO pack“ koristi se HTML metoda tagova (Title, description, tags) koja nije uopće komplicirana.
Sve se uradi besplatnim WYGWYS editorom. Kako izgleda moja sniper stranica za ključnu riječ „Google Sniper 2.0“ pogledajte klikom na link niže:

INTERNET ZARADA NA STEROIDIMA

gox1971

41 godina, dolazim iz Opatije i radim na naftnoj platformi. Kao sekundarni posao zapoceo sam sa Online marketingom u kojemu sam dogurao do zavidnoga nivoa. 25 web stranica od kojih su sve 25 na prvim mjestima google pretrage za odredjene trazene kljucne rijeci. U svoje slobodno vrijeme bavim se raznim ekstremnim sportovima kao sto je extreme snowboarding, brdski biciklizam, planinarenje, kickboxing i vozim superbike te podvodni ribolov. To je ukratko to, ionako nisam ovdje za upoznavanje vec pisanje tekstova koji nekome mogu biti od velike pomoci.