Hello Kitty – omiljena mačkica osvojila svijet

Čini se kako je vladavina igara za dječake došla svom kraju jer sada postoje web stranice s igricama isljučivo za djevojčice. Za sve one djevojčice kojima je išlo na živce što im na mreži preostaje samo vožnja i sudaranje automobilima te pucačina i krv do koljena, igre za devojčice nude pregršt novih sadržaja koje zanimaju ženski rod.

Ipak, jedne od najzanimljivijih i najpopularnijih su Hello Kitty igrice. Hello Kitty je bijela mačka s crvenom mašnicom, a stigla nam je iz Japana, točnije dizajnirala ju je japanska dizajnerica Yuko Shimizu, a prvi se puta pojavila 1974. u Japanu te ubrzo, točnije 1976. i u Sjedinjenim Američkim Državama. Ovim se fiktivnim likom veliča dražesnost. Iako je lik fitkivan, diljem svijeta zaradi milijardu dolara izvan Japana. Najviše je usmjeren na djevojčice, kao što su odjeća, obuća, igračke, ali postoje i torbice, tosteri pa čak i televizori s ovim likom. Stoga ne čudi i da su Hello Kitty igrice itekako popularne.

Tako vam Hello Kitty igrice nude utrkivanje s ovim popularnim likom te možete i saznati kako se ova slatka mačkica snalazi dok radi u banci. Također, možete joj pomoći da dođe iz vrta do kuće te usput pokupi poštu, ali pozor! Ne smije ju ugristi pčela jer zna se da su mačkice osjetljive na pčele! Također, možete i slagati lik male Hello Kitty zajedno s još nekoliko likova, ali svi su zarobljeni u kvadratu te možete pomicati samo jedan i tako složiti da svaki lik bude do svoje kopije. Zanima li vas odjeća i obuća te se možda jednog dana spremate postati modnom dizajnericom, isprobajte Hello Kitty igrice u igrama za djevojčice. Naime, Hello Kitty se sprema na romantičan izlazak te joj trebate pomoći u odabiru odjeće. Također, kada se slatka mačkica seli u novu sobu, treba joj pomoći u izboru namještaja te njegovom razmještaju. Uf, doista ima puno posla u Hello Kitty igricama!