HostGator recenzija – pristupačan i pouzdan Web Hosting

Zašto je toliko važno pročitati kritiku HostGatora prije pretplate? Zapravo, vrlo je jednostavno. HostGator web hostihg servis jedan je od najboljih hosting servisa za smještaj internet stranica. Za to postoji nekoliko razloga.

Svijet web hostinga često može biti zbunjujući, pa stvari nisu uvijek kakve se čine. Dok su na površini, mnogi webhosteri obećavaju kvalitetu, pouzdan hosting po jeftinim cijenama – ali bez obzira da li će održati obećanje ili ne sasvim je drugačija priča. To je osnovni razlog zašto treba pročitati recenziju hostinga prije nego donesete odluku o pretplati.

Pa, koje su važnije stvari o kojima treba razmišljati dok čitate recenziju Host Gator hosting servisa? Prva stvar je cijena. Iako je kvaliteta za mene važna, zaista nisam želio potrošiti bogatstvo na račun za webhosting. HostGator.com pokazao se kao odličan u tom pogledu, jer cijena im je zaista pristupačna, a nude širok izbor planova koji uključuje i dijeljeni hosting, račune za prodavače, dodijeljene servere, te Windows hosting.

Druga stvar koju sam uzeo u obzir bio je prostor na disku. Host Gator u planovima nudi odličnu količinu prostora za spremanje, pa je bilo jednostavno naći plan koji odgovara mojim potrebama dok sam ostao u okviru budžeta.

Posljednje, ali ne i nevažno, procijenio sam sistem podrške korisnicima HostGator.com. HostGator nudi podršku kroz odličnu besplatnu telefonsku liniju, online chat uživo, email, te ima Internet podršku i sistem tiketiranja. Za sve račune vrijeme odgovora bilo je izvrsno i bio sam ekstremno sretan sa razinom usluge koju sam primio kad sam imao samo pitanje ili zaista problem.

Nakon završetka kritike HostGator-a, moje otkriće je da je HostGator web hosting servis jedan od najisplativijih I najpouzdanijih webhostera na koje sam naišao. Dva prsta prema gore!