Internet remi: novi trend zabave

Da li ste znali da je remi treća najpopularnija igra u svijetu, odmah nakon Monopolija i Skrablea? Vjerovatno ste igrali ovu kartašku igru sa obitelji i prijateljima, možda je igrate već duže vrijeme, a možda ste novi u remiju. U svakom slučaju imamo dobre vijesti za vas.

Najnoviji trend u online industriji igara (ako je možemo tako nazvati) je Internet remi. Remi internet sobe su otvorene još 2006. godine, i možete biti sigurni da je već dosta ljudi uključeno u ovaj vid zabave, tako da možete u bilo kom trenutku igrati sa igračima iz cijelog svijeta.

Početi igrati u jednoj takvoj internet remi sobi je jednostavno. Posetite stranice jedne od soba, registrirate vaš račun i izaberete da li ćete igrati remi za novac ili besplatni remi (opcija za zabavu). Ako remi igre igrate za novac, jasno vam je da bi u tom slučaju morali uplatiti neki ulog, ali da bi istovremeno imali mogućnost zaraditi od vaše igre. Neke remi sobe nude i besplatne bonuse, pa tako samo za registraciju i otvaranje računa, bez uplate, možete dobiti bonus od npr. 5$ i tako se okušati u igri za novac. U tom slučaju možete opušteno igrati, zato što nemate mogućnost osobnog gubitka. Ali svakako najbolje bi bilo da jedno vrijeme igrate besplatne igre.

Postoji nekoliko različitih varijanti remi igre, ne samo onaj remi koji smo naučili od roditelja ili prijatelja, iako je ta vrsta tradicionalnog remija možda i najviše prisutna, i igrana na internetu.

Ostale popularne vrste remija su Gin remi, Oklahoma remi i Kaluki remi. Postoje dve popularne internet remi sobe koje nude različite promocije, igre i bonuse, a sve ove vrste remija koje smo sada naveli mogu se igrati i preko interneta.

Ako ne znate igrati remi preporučujemo vam da najprije pročitate remi pravila, pa onda da zaigrate koju partiju sa svojim prijateljima preko interneta. Dobra stvar je da ćete na nekim remi sobama pronaći interaktivne trenere koji će vam pomoći da naučite igrati, i preko kojih ćete steći potrebno iskustvo i rutinu. Internet remi sigurno donosi zabavu i uzbuđenje. Remi je jedna od najboljih igara koja zahtijeva vještinu. U zadnjih nekoliko godina ova igra po popularnosti sustiže čak i poker. Sretno za internet stolovima i zabavite se.