Internet Zarada Bez Ulaganja

Mnogi kažu da bez uloga nema ni zarade i u većini slučajeva je to tako no ako imate dobru ideju i znate je iskoristiti i pretvoriti u djelo onda je sve moguće.
Ovu metodu nisam ja izmislio već sam je pronašao na jednom našem forumu o Internet zaradi te je odlučio isprobati jer mi je djelovala uvjerljivo.
O čemu se točno radi?
Metoda se bazira na tome da se iskoristi stranica sa visokim rangom na Googleu gdje je moguće dijeliti sadržaj kao što je PP prezentacija, PDF uradci te ostale datoteke ove vrste.
Dobra strana ove metode je što ne zahtjeva kupnju domene, hosting plana te višemjesečnog građenja backlinkova. Kratko i jasno Internet zarada bez ulaganja.
Ukoliko se radi kako treba te se pazi i na najsitnije detalje moguće je zaraditi i više tisuća eura mjesečno no proći će neko vrijeme dok do toga i dođete.
Meni osobno prvi rezultati stigli su nakon 3 dana no ja koristim dodatne softvere koji mi olakšavaju i unapređuju posao te ih ne bi početnicima preporučio.
Da krenemo u AKCIJU!
Prva stvar što ću učiniti je odabrati proizvod za promociju na jednoj od affiliate mreža (Clickbank, MaxBounty…).
U MS Wordu kreirati ću baner i to preko cijele stranice. U postavkama worda pod „Izgled stranice“ te pod „usmjerenje“ postaviti ću „vodoravno“ te upotrijebiti svu moju kreativnost kako bih izradio isti koji će plijeniti svojom atraktivnošću i jednostavno mamiti na klik. Zadnje dodam anchor tekst linkiran na stranicu proizvoda (affiliate link proizvoda) te sve spremim kao PDF datoteku te isprobam da li je link živ (live) odnosno da li kada kliknem na njega vodi na stranicu proizvoda.
Zatim ću pronaći 10 ključnih riječi na temu proizvoda koje imaju malu konkurenciju a visok broj mjesečnih pretraživanja te ću ih spremiti u .txt datoteku.
Ključne riječi možete pronaći besplatnom ručnom metodom i tu bih i preporučio početnicima. Oni iskusni mogu koristiti i softver u tu svrhu i ja osobno koristim KEYWORD ELITE V2.0 SOFTVER.
Tu ćete utrošiti dosta vremena ukoliko idete ručno tražiti ključne riječi no isplati se.
Banner koji sam kreirao spremiti ću u 10 datoteka a svaku ću nazvati po jednoj ključnoj riječi koju sam pronašao te spremiti sve u posebnu datoteku spremnu da bude objavljena na servise za dijeljenje datoteka sa visokim rangom na Googleu.
Početnicima će trebati dosta vremena dok dođu do toga dijela no radom ćete biti sve brži te će jedna kampanja moći biti gotova i za manje od 3 sata. Najviše vremena uzima pretraga i pronalazak ključne riječi ako se ide ručnom metodom. Softver to obavi za 5-10 minuta no on ima cijenu od $97 a ovdje se govori o BESPLATNOJ metodi tako da se nje i držite.
Slijedeća stvar je kreirati profile na servisima za dijeljenje datoteka koji imaju visoki „page rank“ a njih možete pronaći na Internetu. Ja ću navest dva koji su i opisani u tekstu na forumu a uz njih sam pronašao još 4 sa vrlo visokim „page rankom“ no te vam linkove ne dam, potrudite se malo i sami…

• Scribd.com
• Slideshare.net

Prilikom registracije na društvene mreže, bilo bi dobro da popunite sve one sekcije ‘o meni’, ‘godište’ itd. Tako će vaš profil izgledati uvjerljivije.
Slijedeći korak je upload datoteka na ta dva servisa. Kada se datoteke uploadaju servis automatski kreira naslove na temelju imena datoteka i zato je bitno svaku nazvati po ključnoj riječi a još bitnije pronaći pravu ključnu riječ…
Slijedeće je da za svaku datoteku koju sam uploadao upišem naslov, opis, tagove te dodam kategoriju.
Sada se treba potruditi što bolje pozicionirati moje uploadane datoteke da budu vidljive na prvim stranicama Googlea a to ne bi trebalo biti problem ako su pravilno odabrane ključne riječi.
Potrebno je svaki URL spremiti u .txt datoteku. Nakon toga posjetiti ću jedan od besplatnih servisa za kreaciju RSS URL-a te dobiveni link pingati pomoću ova dva besplatna servisa:
• Pingler.com
• Pingomatic.com
Te ću nakon toga obaviti social bookmark koristeći BD 6 softver. Početnicima ga nikako ne bih preporučio jer softver iziskuje znanje i vještinu te ukoliko upotrebljavan krivim načinom može nanijeti samo štetu.
Opcije je socialmarker.com gdje ćete se ručno morati registrirati na oko 30-ak besplatnih bookmark servisa.
To je u biti to. Ako uz ovu metodu uključite i dodatno linkiranje i već postojeće web stranice te uključite više share servisa možete učiniti čuda.
Jednom kreirana kampanja ostavlja se da radi sama te se kreće sa drugom i tako u beskonačnost.
Već sam rekao da su meni rezultati bili vidljivi nakon 3 dana no koristeći softvere ali to je samo dokaz da metoda funkcionira.
Kreativnost je isto bitna jer banner mora biti upečatljivog izgleda koji jednostavno vuče na klik.
Jedan takav prikazao sam i u ovoj bilješci.

 

gox1971

41 godina, dolazim iz Opatije i radim na naftnoj platformi. Kao sekundarni posao zapoceo sam sa Online marketingom u kojemu sam dogurao do zavidnoga nivoa. 25 web stranica od kojih su sve 25 na prvim mjestima google pretrage za odredjene trazene kljucne rijeci. U svoje slobodno vrijeme bavim se raznim ekstremnim sportovima kao sto je extreme snowboarding, brdski biciklizam, planinarenje, kickboxing i vozim superbike te podvodni ribolov. To je ukratko to, ionako nisam ovdje za upoznavanje vec pisanje tekstova koji nekome mogu biti od velike pomoci.