Internet Zarada – Biti prvi na Googleu

Cilj svake osobe koja se bavi Internet zaradom je biti prvi na Googleu za određenu traženu ključnu riječ.
Sami znate da mjesta na prvoj stranici Googlea ima SAMO za desetoricu i sada ovisi o vama koliko ste sposobni uvrstiti se među deset najboljih.

Kako ja radim?

Kako sam već preko 7 godina u ovom poslu a doživio sam i uspona i padova mogu slobodno reći da sam jedan od uspješnijih osoba sa teritorija RH.
25 web stranica od kojih su sve na prvim stranicama Googlea za određene tražene ključne riječi govore dovoljno o mojoj SEO bazi te IM znanju.
Da biste bili prvi na Googleu i započeli sa dovođenjem organskog, besplatnog prometa potrebno je optimizirati stranicu tako da pobije konkurenciju a opet da bude zanimljiva i da pruža posjetiteljima točno ono po što su i došli.

Taktika je ova:

• Pronađi proizvod
• Pronađi ključnu riječ usko vezanu uz tematiku proizvoda koja zadovoljava ove kriterije; 2.000-8.000 globalnih mjesečnih pretraživanja te ne više od 15.000 konkurentnih web stranica
• Kupi domenu koja u sebi sadrži ključnu riječ (.com, .org)
• Kupi hosting plan
• Kreiraj WordPress blog na temu proizvoda te ga optimiziraj
• Objavi

Nakon toga obavi se social bookmark stranice pinganje te počeka nekoliko dana da stranica bude indeksirana od Google tražilice te dođe na početna mjesta. Kada se to dogodi, objavim završan post te dodam affiliate link proizvoda i stvar je riješena. U nekoliko dana stranica će vam doći na prva mjesta Google tražilice za odabranu traženu ključnu riječ i početi ćete dobivati posjetitelje koji dolaze na prirodnoj, organskoj besplatnoj bazi.

Ako zelite sanzati vise kako zaraditi na internetu kliknite ovdje!

 

gox1971

41 godina, dolazim iz Opatije i radim na naftnoj platformi. Kao sekundarni posao zapoceo sam sa Online marketingom u kojemu sam dogurao do zavidnoga nivoa. 25 web stranica od kojih su sve 25 na prvim mjestima google pretrage za odredjene trazene kljucne rijeci. U svoje slobodno vrijeme bavim se raznim ekstremnim sportovima kao sto je extreme snowboarding, brdski biciklizam, planinarenje, kickboxing i vozim superbike te podvodni ribolov. To je ukratko to, ionako nisam ovdje za upoznavanje vec pisanje tekstova koji nekome mogu biti od velike pomoci.