Kad kažemo Tardi d.o.o. mislimo ČISTO

Tardi d.o.o. se uspješno nametnuo kao tržišni lider higijenske i sanitarne opreme stvaranjem i distribuiranjem visokokvalitetnih proizvoda s brandovima koji osvajaju povjerenje kupaca i potrošača, pružanju stalno prisutne visoke kvalitete na dobrobit kupaca te zbog svog odnosa sa kupcima i prepoznatljivim partnerskim pristupom kojim uvijek ostvarujemo više.

Svi ugostitelji znaju kako je uredna, besprijekorno čista i oku ugodna hotelska soba najbolja je posjetnica svake hotelske kuće. Tvrtka Tardi Vam nudi široki asortiman hotelske kozmetike koja kroz najnovija dostignuća u kozmetičkim istraživanjima oživljava dobar osjećaj cijelog tijela i brine o zdravlju kože. Optimalno rješenje za svaku potrebu, kozmetika koja njeguje vaše tijelo i budi osjetila s naglaskom na prirodne i aromaterapeutske sastojke. Sam dizajn kozmetike osmišljen je tako da prostor čini ugodnijim i potpunijim. Također, zastupamo ekološki prihvatljive proizvode uz obvezatan certifikat i njihovu 90-postotnu biorazgradivost.

Nudimo tri linije proizvoda:

Linija Angelo Caroli

Linija kozmetike Angelo Caroli razvijala se vođena idejom da je koža „ogledalo“ cijelog tijela i kao takva mora dobiti vrhunski tretman, uzimajući u obzir i vrlo usku povezanost uma i tijela. Cjelokupna linija je dobivena dugogodišnjim ispitivanjima i istraživanjima svojstava pojedinih biljaka. Svaki proizvod je organskog podrijetla i pruža jedinstveno iskustvo za sva osjetila – miris, osjet, okus, vid i zvuk.
Marinella linija

Marinella kao linija postoji još od 1914 god., prvotno kao linija odjeće, zatim parfema i na kraju cjelokupne ponude hotelske kozmetike. Cjelokupnu liniju karakterizira ekskluzivnost kako u dizajnu pakiranja tako i u odabiru sastojaka pojedinih artikala. Svaki proizvod je rezultat dugogodišnjeg istraživanja i testiranja. Prilikom proizvodnje koriste se isključivo najkvalitetnije i najluksuznije sirovine.


Prija linija

Linija hotelske kozmetike iznimno egzotičnih sastojaka i kvalitetnih sastojaka. Svi sastojci su pažljivo birani, 100 % prirodni (razna bilja istočnih i zapadnih botaničkih regija). Iznimno zahvalna linija šampona, mlijeka za tijelo i kupki prikladna za sve korisnike zbog iznimnih aromaterapeutskih i hipoalergiskih svojstava.

Također, nudimo profesionalna sredstva i opremu za čišćenje, hotelsku kozmetiku i osvježivače prostora. Sve što vam treba za očuvanje reda, čistoće i osobnu higijenu možete naći na jednom mjestu. Najveći smo hrvatski stručnjaci za higijenu i naše dugogodišnje iskustvo jamstvo je kvalitete.