Kada je pravi trenutak za započinjanje privatnog biznisa?

U vreme sveopšte ekonomske krize jako je malo onih koji se odlučuju da pokrenu sopstveni biznis.  Situacija na tržištu jeste neizvesna, ali možda je baš sada došao pravi trenutak za Vas. Nemojte propustiti svoju priliku za uspeh.

Koji posao odabrati?

Sigurno se pitate koji posao da odaberete. Ono što danas donosi novac, već sutra može praviti samo gubitke. Ne postoji siguran posao, ali svakako da postoje poslovi koji Vama odgovaraju ili ne odgovaraju. Vrlo često posao u kome možete biti uspešni nije u struci u kojoj ste se školovali, već nešto sasvim drugo. Ukoliko ne možete sami da otkrijete oblast u kojoj možete biti uspešni od velike pomoći Vam može biti astrologija.

natalni horoskopTumaćenjem natalnog horoskopa astrolog Vam može reći u kojim oblastima možete postići uspeh, a koje poslove treba da izbegavate. Vodite se time i nećete pogrešiti. Sve što je astrologu potrebno za izradu natalne karte jesu Vaš datum, vreme i mesto rođenja. Na osnovu tih podataka pravi se grafikon, odnosno astrološka slika u trenutku kada ste rođeni i odatle se potom očitavaju planetarni uticaji na vaš karakter, sposobnosti i važne životne događaje. Natalnu kartu je poželjno izraditi i pre početka školovanja, jer ćete time dobiti jasna usmerenja šta treba da radite i kojim poslom da se bavite.

Kada uložiti novac?

Ukoliko imate ideju i novac sigurno se pitate kada je pravi trenutak da započnete biznis. Astrologija Vam može dati odgovor i na to pitanje. Putem predikativnih horoskopa možete dobiti uvid kada je povoljan trenutak da započnete posao. To su godišnji i mesečni horoskop. Za njihovu izradu i tumačenje neophodno je da imate natalnu kartu. Godišnji horoskop važi od rođendana do rođendana i putem njega možete dobiti informacije koliko je taj period pogodan za veće poslovne aktivnosti. Ukoliko se pokaže da je tumačeni period nepovoljan odložite planove i nemojte ništa započinjati dok ne dođe povoljan trenutak, jer su u suprotnom gubici neminovni. Mesečni horoskop daje još prečiznije podatke. Na osnovu njega saznajete tačan mesec koji je najbolji da započnete biznis u povoljnoj godini. Poslušajte zvezde, krenite pravim putem i uspeh neće izostati.

One thought on “Kada je pravi trenutak za započinjanje privatnog biznisa?

Comments are closed.