Kako Biti Dobar U Krevetu?

Pretpostavljam da već znaš kakav nevjerojatan užitak možeš dobiti u seksu sa svojom ženom (curom, ljubavnicom). U suprotnom ne bi ni čitao ovaj članak. Isto tako, sigurno te zanima kako biti dobar u krevetu, jer ako si poput većine dečkiju onda ne dobijaš dovoljno seksa koliko bi htio. Zašto je to tako? Jednostavno rečeno, to je tako jer tvoja žena u seksu s tobom ne uživa koliko bi trebala.

Zato ćemo ovdje govoriti o nekim veoma važnim stvarima o seksu za koje si mislio da znaš… ali ih ne znaš! No prije toga, evo nekoliko činjenica u vezi seksa koje će te šokirati:

-Nedavna “Redbook” anketa je pokazala da 52% žena redovno glumi orgazme.

-Samo 17% žena za vrijeme seksa redovito ima orgazme (anketa “Durex Global Sex”).

-43% žena priznaje da imaju “neku vrstu seksualnog problema” – kao npr. da ne mogu dostići orgazam, da se za vrijeme seksa dosađuju, ili da imaju totalni manjak interesa za seks.

-80% ispitanih žena kaže da bi se radije mazile i nježno grlile nego se seksale.

Mogao bih nabrajati i dalje, ali poštedjet ću te. (I sam možeš napraviti istraživanje na Google-u da pronađeš neke dodatne činjenice koje će te još više šokirati). Uglavnom, sve to svodi se na ovo: razlog zbog kojeg ne dobijaš seksa koliko bi želio je taj što tvoja žena u seksu ne uživa koliko i ti.

I zato, ako se sa svojom ženom želiš seksati više, moraš naučiti kako da je dovedeš do orgazama. I to do znojnih, ekstremno uzbuđujućih orgazama od kojih se bukvalno trese krevet.

Moraš naučiti kako biti dobar u krevetu. Jednom kad to postigneš – vjeruj mi – ona će te početi pitati — čak preklinjati – za seks. Ako mi ne vjeruješ, onda jednostavno postani momak koji svojoj ženi može pružati puno i puno orgazama… i vidjet ćeš što će se dogoditi.

E sad, ne želim se hvaliti, ali ja nikad nisam imao problema s tim da ne dobijam dovoljno seksa. Moja trenutna cura i ja se redovno seksamo više puta dnevno, i obično je ona ta koja ga inicira. U ovom članku ću ti otkriti svoje tajne, tako da i ti možeš postati prava seksualna zvijer.

Prvi i najvažniji ključ da postaneš dobar ljubavnik je tvoj mentalni stav. Većina drugih knjiga o seksu u vezi toga jako griješi. Vidiš, nije bitan njezin nego tvoj mentalni stav.

Objasnit ću, pošto znam da to nije baš intuitivno za shvatiti (zato druge knjige o seksu i griješe u vezi toga). Jer sad se vjerojatno pitaš… ako želiš da ona u vezi vođenja ljubavi s tobom bude istinski uzbuđena i oduševljena, nije li upravo ženski užitak ono oko čega se sve vrti?

I da i ne. Vidiš, da bi žena uživala u seksu, ona se mora osjećati opušteno. A jedini način da se ona istinski opusti je taj da zna da TI potpuno uživaš u seksu i da voliš svaki trenutak dok mirišeš, kušaš i osjećaš njezino tijelo. Pa zato, drugim riječima, svojoj ženi ćeš pomoći tako što ćeš prvo pomoći sebi.

Evo četiri stvari o kojima nikad nisi razmišljao…

1) Za vrijeme seksa svojoj ženi uvijek slobodno izrazi svoje zadovoljstvo u vezi toga kako ti je ona poželjna. Većina žena se žali da su za vrijeme seksa većina dečkiju previše tihi. Jesi li ikad primijetio kako su žene pričljive? Izrazi se! Daj joj tokom vođenja ljubavi do znanja koliko uživaš u tome. Na taj način se ona neće pitati je li nešto pogrešno. Plus, tvoje uzbuđenje će biti zarazno.

Čak i najljepše i najraskošnije žene mogu biti stidljive i nesigurne u vezi svoje vagine, zahvaljujući socijalnim uvjetovanjima i moguće zbog bivšeg dečka koji ih je povrijedio u nekim trenucima kad su bile najranjivije. Zato trebaš postići to da tvoja žena u svakom trenutku zna da ti je cijelo njeno tijelo uvijek i bezuvjetno privlačno i da ti je ono izvor užitka.

Ne samo da bi joj trebao riječima davati do znanja koliko ti je prekrasna njena pica, nego bi joj to trebao pokazivati i svojim reakcijama. Kad joj skineš gaćice neka ti padne čeljust i reci, „Ajme!“ ili „Auuu”. Kad joj kreneš dolje među noge, duboko udahni njen miris i reci, „Ahh tako slatko mirišeš, lutko!”. Dok joj ližeš mačkicu stenji, “Mmmmmmm!”

2) Gledaj na seks kao na nešto što činiš zbog zabave i relaksacije, a ne kao na nešto što činiš jer se želiš dokazati svojom izvedbom. To smanjuje tvoj vlastiti stres. Prema Nacionalnom Istitutu Za Zdravlje, dvije trećine svih uzroka problema s erekcijom (svih onih koji nisu povezani s nekom bolešću) su određeni psihološki faktori, kao što su na primjer nervoza ili anksioznost.

3) Preuzmi mentalni stav da u krevetu ne ovisiš ni o kakvom rezultatu. U krevetu si jednostavno zato da postigneš užitak za sebe (a ne za nju)… i to je to. Ponavljam, znam da to nije intuitivno, ali to je apsolutni ključ uspjeha da bi bio dobar u krevetu.

4) Budi fokusiran na sadašnji trenutak. Sve ne-seksualne misli izbaci iz svoje glave.

Primjenjujući ono što ja zovem Sistem Mentalnog Stava, uklonit ćeš sa sebe sav pritisak koji imaš u vezi svoje izvedbe. I kad više ne budeš osjećao pritisak, tada ni tvoja žena više neće osjećati pritisak. Oslobođena od stresa da mora doći do orgazma i da mora izgledati tako da ti na osnovu toga misliš kako si dobar u krevetu, tvoja žena postaje sposobna imati više istinskog užitka nego što je ikad i pomislila da je to moguće.

To znači da će ona inicirati seks puno češće. I da će ti u krevetu puno bolje uzvraćati. Cijeli paradoks je u tome što ćeš, fokusirajući se na svoje vlastito zadovoljstvo umjesto na njeno, postići to da će tvoja žena (cura, ljubavnica) biti slobodna da dobije više (puno više!) užitka u seksu. Zvuči jednostavno, zar ne? Da, jer to zaista i je tako jednostavno.

AKO ZELITE PODJELITI VASE ISKUSTVO – PLACAMO!!!!!

Javite se na

internetsvastara.com@gmail.com

—————————————————————————————————————————————————–
Ako si zaista odlučio postati vraški dobar u krevetu, više informacija o tome možeš pronaći u specijalnom sistemu za muškarce za vođenje ljubavi „Kako Biti Njezin Najbolji Ljubavnik Ikad“, autora John Alexander-a.

Ovaj sistem će ti omogućiti da svojoj partnerici (ženi, curi, ljubavnici) pružiš tako nevjerojatan seks da će te moliti za još… uvijek iznova i iznova. Idi na:

==> www.NjezinNajboljiLjubavnik.com
—————————————————————————————————————————————————–

John Alexander

John Alexander nudi produkte, servise, i sadržaj za muškarce o tome kako zavoditi žene i kako održavati sretne veze s njima. Poduzeće Veliki Prasak d.o.o. (kontakt: Tomislav Šoštarko) ima ekskluzivnu licencu za prijevod, marketing (uključujući i objave autorovih članaka u ime autora) i prodaju e-knjiga autora John Alexandera na području Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore.