Kako do posla na naftnim platformama

Prije 18 godina su mi se smijali kada sam otišao na brod raditi za $750 mjesečno a sada se ja smijem njima što rade za 750kn mjesečno a novce ne vide.
Tko bi gori sad je doli i obrnuto. No šalu na stranu.
U današnje vrijeme krize i nezaposlenosti mnogi bi na naftne platforme jer „su čuli“ da se jako dobro može zaraditi. To je sve istina no treba se gledati i druga strana a ona i nije baš najsvjetlija.
Rad na naftnim platformama zahtjeva jak mentalni sklop jer okružje u kojemu se radi nije lako.
No o tome možete razmišljati jednom kada se ukrcate a to i je najveći problem.
Mnogi su pokušavali ukrcati se no bezuspješno. Neki su čak i plaćali kojekakvim agentima za ukrcaj i opet ništa. To se tako ne radi. Postoji jedna stvar koju mnogi ne znaju a to je ONLINE CV forma, ona je ključ uspjeha no kako je napraviti i što je u stvari ONLINE CV forma?
ONLINE CV forma je životopis vidljiv online, znači pisan kao web stranica. Do sada ste CV slali u MS Word formatu ili PDF formatu ne znajući da filteri renomiranih kompanija takve vrste forme više ne propuštaju.
Prednost online CV forme je u tome što je 24/7 vidljiva bilo kojoj kompaniji te imate veće šanse biti uočeni i zaposleni.
Da biste kreirali ONLINE CV formu morate imati malo znanja iz HTML-a i FTP-a jer formu treba kreirati kao web stranicu te je podići na server. Ukoliko to radite sami utrošiti ćete:

• Oko $14 domena, ime stranice
• Oko $30 hosting plan, mjesto gdje ćete smjestiti stranicu

Znači utrošili ste oko $44.00. Ako ne znate to sami uraditi i objaviti možete unajmiti web dizajnera koji će sav posao obaviti za vas no naplatiti će vam sve oko $300-$400 ako ne i više, ovisno o reputaciji istoga. Veliki trošak a još ste na početku.
Ako ste i spremni to učiniti jednim od načina koje sam opisao gore što dalje? Kako sada kontaktirati kompanije?
Kako pronaći respektabilne agencije ili kompanije koje primaju ONLINE CV te kako stupiti u kontakt sa njima?
Za to postoje servisi koji sav posao odrade za vas no ti servisi imaju i cijenu i ona varira.
Servis preko kojega sam se osobno ukrcao na naftnu platformu predstavljam i vama i jedan je od boljih koje možete pronaći na Internetu a prihvatljiv je i cijenom koja je $59 jednokratno.
Znači uplatom od $59 jednokratno dobivate članstvo na servisu koji je povezan sa preko 1.300 renomiranih svjetskih kompanija te i sa njima surađuje.
Članovi ovoga servisa imaju prednost pri ukrcaju i to je jako bitno.
Što točno servis nudi za $59:

• Doživotno članstvo
• Prednost pri ukrcaju članova servisa
• Kreacija i objava ONLINE CV forme
• Kontaktiranje i slanje ONLINE CV forme na preko 1.300 naftnih kompanija/agencija
• Ažuriranje baze podataka

Znači za $59 dobijete jako puno i nakon same uplate članstva ONLINE CV formu kreirate i 15-20 minuta te servis započne sa slanjem iste na adrese kompanija.
Ukoliko ste zainteresirani posjetite službenu web stranicu i saznajte više.
==>RAD NA NAFTNIM PLATFORMAMA

gox1971

41 godina, dolazim iz Opatije i radim na naftnoj platformi. Kao sekundarni posao zapoceo sam sa Online marketingom u kojemu sam dogurao do zavidnoga nivoa. 25 web stranica od kojih su sve 25 na prvim mjestima google pretrage za odredjene trazene kljucne rijeci. U svoje slobodno vrijeme bavim se raznim ekstremnim sportovima kao sto je extreme snowboarding, brdski biciklizam, planinarenje, kickboxing i vozim superbike te podvodni ribolov. To je ukratko to, ionako nisam ovdje za upoznavanje vec pisanje tekstova koji nekome mogu biti od velike pomoci.