Kako Imati Najbolji Seks?

Sigurno si se često pitao kako imati najbolji seks, tj. što trebaš činiti prilikom penetracije u svoju partnericu (ženu, curu, ljubavnicu)?

Vidiš, kad razmatramo cijelokupni proces tvog seksualnog odnosa s tvojom ženom ovo je zapravo najlakša stvar za učiniti. Ako si sve drugo do te točke učinio kako treba, ona će biti žestoko napaljena i praktično će te moliti „zabij mi ga snažno!”

I zato, samo stavi svoj penis unutra i nabijaj ga u svoju ženu poput životinje!

Međutim, pored ovoga što sam upravo rekao, veliku pažnju obrati i na ne-verbalne znakove koje ti upućuje žena…

• Promatraj kako ona pomiče svoju karlicu. Žene obično svoje karlice pomiču bez svjesnog razmišljanja o tome, pa je veoma mala šansa da će ona glumiti svoje karlične pokrete.

• Ako ona svoju karlicu gura prema tebi i/ili stavlja svoje ruke na tvoje guzove i vuče te prema sebi, to znači da želi da je nabijaš jače i dublje.

• Ako ona odmiče svoju karlicu od tebe i/ili stavlja svoje ruke na tvoja prsa tako da te blokira ili gura od sebe, to znači da možda pogađaš njenu maternicu (što za ženu može biti bolno) i trebao bi gađati pliće.

• Promatraj je li njena koža od uzbuđenja pocrvenila i promatraj njeno disanje… dahtanje i teže disanje znače da se njen užitak povećava.

• Slušaj njeno stenjanje.

Postoje točno određeni kutevi pod kojima možeš zabosti svoj penis i postići to da ona osjeća još veći užitak. Na primjer, ako se tvoj penis trlja o njenu G-Točku, to bi je moglo odvesti u vrtoglave vrhunce.

Zato promatraj i uočavaj njene očigledne signale (mnoge od njih je ženi veoma teško odglumiti) i na taj način možeš čitati njezine želje bez ikakvih problema.

Ali, uglavnom, nemoj se brinuti u vezi toga. Najbolja stvar koju možeš činiti za vrijeme seksa je da se kompletno izgubiš u požudi tako da čak ni ne razmišljaš o tome radiš li to „ispravno“.

 

AKO ZELITE PODJELITI VASE ISKUSTVO – PLACAMO!!!!!

Javite se na

internetsvastara.com@gmail.com

 

 

 

 

 

 

—————————————————————————————————————————————————–
John Alexander je autor specijalnog sistema za muškarce za vođenje ljubavi „Kako Biti Njezin Najbolji Ljubavnik Ikad“, u kojemu ćeš otkriti kako imati najbolji seks sa svojom partnericom (ženom, curom, ljubavnicom), tako da će te moliti za još… uvijek iznova i iznova.

Pogledaj na:
==> www.NjezinNajboljiLjubavnik.com
—————————————————————————————————————————————————–

John Alexander

John Alexander nudi produkte, servise, i sadržaj za muškarce o tome kako zavoditi žene i kako održavati sretne veze s njima. Poduzeće Veliki Prasak d.o.o. (kontakt: Tomislav Šoštarko) ima ekskluzivnu licencu za prijevod, marketing (uključujući i objave autorovih članaka u ime autora) i prodaju e-knjiga autora John Alexandera na području Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore.