Kako Je Dovesti Do Vrhunskog Orgazma?

Ovdje ću ti opisati jednu oralno-ručnu tehniku kako je dovesti do vrhunskog orgazma.

Da bi postao šampion u tehnikama oralnog seksa, zamisli da tvoj jezik više nije jezik. Zamisli da se on pretvorio u tvoj kažiprst, tako da na taj način njime možeš vršiti jači pritisak nego što bi to mogao jezikom.

Nakon određenog vremena njene stimulacije tvojim jezikom, žensko zadovoljstvo će se sve više i više pojačavati, tako će ona često osjećati da želi da staviš nešto u nju.

I zato, stavi svoj kažiprst u nju. Ako je, istovremeno dok tvoj jezik uživa u njenom klitorisu, stimuliraš prstom to će dramatično pojačavati njezin užitak. Ali nemoj to činiti jednostavno guranjem svog prsta unutra-van na način kako to rade u porno-filmovima. Umjesto toga, stimuliraj njenu žensku G-Točku, koju ćeš pronaći na njenoj prednjoj stijenci, oko 2-3 centimetra iznad njenog vaginalnog otvora.

Dakle, dok pojačavaš stimulaciju jezikom njenog klitorisa, započni stimulaciju prstom. Ovdje nećemo ići u detalje, ali u osnovi, s njenom G-Točkom bi trebao započeti nježno i lagano, pomičući svoj prst svuda naokolo dok joj ustima obrađuješ mačkicu, i tek nakon toga bi trebao postati čvršći i fokusirati se direktno na nježno i osjetljivo tkivo G-Točke. Nemoj samo jednostavno nabiti prste u njenu vaginu.

Postupi na gore opisani način, i nakon nekog vremena priuštit ćeš joj neuobičajeno jak užitak i veoma žestok orgazam.

Savjet: Pazi da su ti nokti uvijek kratko odrezani i glatki (tj. bez oštrih dijelova). Ako je svojim oštrim noktima zagrebeš iznutra, to će je zaboljeti, a zadnja stvar koju želiš je ta da tvoja žena (cura, ljubavnica) s tvojim dodirima povezuje bol.

Još jedan savjet: prst koji stavljaš u nju nije građen samo od nokta, nego i od kostiju… što ga čini puno krućim od penisa. I zato, za vrijeme dok je vodiš ne samo prema savršenom orgazmu nego prema višestrukim orgazmima, budi nježan.

 

AKO ZELITE PODJELITI VASE ISKUSTVO – PLACAMO!!!!!

Javite se na

internetsvastara.com@gmail.com

 

—————————————————————————————————————————————————–
John Alexander je autor specijalnog sistema za muškarce za vođenje ljubavi „Kako Biti Njezin Najbolji Ljubavnik Ikad“, u kojem ćeš otkriti kako je dovesti do vrhunskog orgazma… uvijek iznova i iznova.

Idi na:
==> www.NjezinNajboljiLjubavnik.com
—————————————————————————————————————————————————–

John Alexander

John Alexander nudi produkte, servise, i sadržaj za muškarce o tome kako zavoditi žene i kako održavati sretne veze s njima. Poduzeće Veliki Prasak d.o.o. (kontakt: Tomislav Šoštarko) ima ekskluzivnu licencu za prijevod, marketing (uključujući i objave autorovih članaka u ime autora) i prodaju e-knjiga autora John Alexandera na području Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore.