Kako Je Lizati?

Od svih vještina koje možeš imati u krevetu, kunilingus je najvažniji.

Najvažnija kvaliteta sjajnog ljubavnika je da zna kako je lizati na vrhunskom nivou.

Kad žena otkrije muškarca koji je dobar u kunilingusu, pronašla je nešto što joj stvara puno veću ovisnost i od najjače droge, i sve dok on nije neki bivši ubojica ili slično, ona neće ni pomisliti da ga napusti.

Samo zamisli… da imaš moć da svojim usnama i jezikom svoju ženu (curu, ljubavnicu) dovedeš do orgazma, i da te ona želi kao nikada prije, i zauvijek. Ona čak neće ni razmišljati o tome da se nalazi s drugim dečkima, zato što će znati da je niti jedan od njih neće moći zadovoljiti onako kako ti možeš.

Vidiš, što se tiče guranja penisa unutra i van iz ženske vagine većina muškaraca obavlja odgovarajući posao, ali kod razmatranja kako je lizati oni tu uopće nisu vješti. I zato, ako postaneš dobar u tome, to je najlakši put do toga da postaneš najbolji ljubavnik kojeg je tvoja žena ikad imala!

Bez obzira je li joj nešto u seksu ok ili nije, nikada od svoje žene nemoj očekivati iskrenu povratnu informaciju o tome. Većina žena će ti reći da je sve super, u namjeri da ne povrijedi tvoj nadaleko poznati krhki muški ego. Jedini način kako zaista možeš ocijeniti koliko ti je dobra izvedba u oralnom seksu – i u seksu općenito – je taj da vidiš doživljava li ona orgazme ili ne.

Ali ironija je u tome što se pri tome ne smiješ opterećivati time ima li tvoja cura orgazme ili ne, jer ako to imaš kao cilj, nabit ćeš si preveliki pritisak za vrijeme izvedbe i nećeš uspjeti.

Ako postoje dvije čarobne riječi koji bi trebao zadržati utisnute u svoj mozak, one su Idi Polako. U praktično svakom aspektu seksualnog odnosa najbolje je ići u ležernom tempu, tako da na taj način dopustiš da se seksualno uzbuđenje tvoje žene razvije.

Zato ćeš htjeti postupno doći do lizanja njene stidnice, i onda kad je grickaš, postupno prijeđi na klitoris, i zatim postupno povećavaj intenzitet lizanja klitorisa.

Tajna za dobar oralni seks na ženi je da joj nedvosmisleno daš do znanja da zaista uživaš u lizanju njene pice.

To je zbog toga što, unatoč naporima kampanja poput “Vaginini Monolozi”, mnoge žene još uvijek gledaju na svoje pice kao na nešto „tamo dolje“ što je „prljavo“ i neprivlačno.

Dodatno, također i puno muškaraca ne uživa u tom činu… što zasigurno mnogim ženama ne pomaže u stvaranju slike koju imaju o sebi. Zato ćeš se jednostavno i samim uživanjem u kunilingusu izdići iznad mnogih muškaraca, a još kad naučiš kako je lizati na pravi način to će te baciti u vratolomne visine ljubavnog majstorstva.

Stvar je u tome da, ako žena zna da ti u tome uživaš, onda će se i ona moći potpuno opustiti i osloboditi, dobijajući na taj način potpuni užitak od kunilingusa.

Što je sad ovo, kažeš? Ti si jedan od momaka koji ne vole lizati picu? U tom slučaju, sad ću ti otkriti tajnu koja će ti pomoći da uživaš u kunilingusu. Jer, ako želiš postati svojoj ženi najbolji ljubavnik ikad, moraš se prisiliti da promijeniš svoje mišljenje.

I to je ama baš svakom muškarcu apsolutno moguće za učiniti, bez obzira u kojoj mjeri trenutno ne voliš miris i okus svoje žene. Vidiš, studije su pokazale da ponavljano izlaganje okusu dovodi do privikavanja na taj okus, zbog čega se poboljšava naše mišljenje o tom okusu.

Malo uživaoca kave, uživaoca piva, i pušača su voljeli okus tih proizvoda kad su ih prvi put konzumirali. Ali, s vremenom su izrasli u prave uživaoce tih okusa.

To je fenomen kojeg neurolozi nazivaju “efekt puke izloženosti”.

Što se više izlažemo određenom stimulansu (bez obzira što to je), više ćemo ga voljeti. Skeniranje mozga pokazuje da što više i češće kušamo ženski klitoris, njen brežuljak i sokove koji izlaze iz njene vagine, to će više kemikalija poput dopamina preplavljivati naš mozak, što pokazuje da ćemo imati pozitivnije emocije povezane s okusom, mirisom, osjećajem i pogledom na picu.

Poanta je ova: Što Više Ližeš Picu, Više Ćeš Je Voljeti.

Zato čak i ako trenutno ne voliš pičku, samo ostani uporan i izloži joj se, pa ćeš je nakon nekog vremena zavoljeti.

Ali pretpostavimo da nemaš ženu ili curu, i da u svojoj okolini trenutno nemaš na raspolaganju nijednu picu za lizanje. Ono što umjesto toga možeš učiniti je da se izložiš sličnim okusima i mirisima (to ću objasniti za par trenutaka). Na taj način ćeš postići to, da kad ženi kreneš prema dolje, da ćeš uživati u svakom trenutku.

Zdrava vagina (ona koja nije inficirana gljivičnim infekcijama) sadrži bakteriju Lactobacillus acidophilus. To je ista ona bakterija koju možeš pronaći u običnom jogurtu i kefiru (koje možeš kupiti u trgovinama mješovite robe ili u lokalnoj trgovini zdrave hrane, ovisno o tome na kojem području živiš).

Zapravo, premda ne postoje dvije žene na svijetu kojima pica ima isti okus (i jednoj te istoj ženi okus može varirati, ovisno o njenoj prehrani i stanju hormona koji su povezani s njenim mjesečnim ciklusom), otkrio sam kao općenito pravilo da je okus ženske pizde najsličniji okusu običnog jogurta. Zato nauči voljeti taj mliječni proizvod!

Dok muško sjeme ima visoku pH razinu, ženska vagina je kisela (s pH vrijednosti između 3.8 i 4.5). Ovo što ću sad nabrojati je hrana i piće čiji pH je unutar raspona prosječne vagine. Da bi se lakše navikao na kiseli okus žene, više konzumiraj slijedeće:

• Jabuka
• Marelica
• Kupina
• Sir za Mazanje (dobro ga je namazati na celer i brokulu, koji su oboje „prijateljska“ hrana za tvoje spermije)
• Trešnja
• Kečap
• Patuljasta Naranča
• Mango
• Nektarina
• Naranča
• Narančin Sok
• Breskva
• Kruška
• Šljiva
• Sok od Šljive
• Suha Šljiva
• Grožđice
• Slatka Mandarina
• Rajčica
• Sok od Rajčice
• Umak od Rajčice
• V8 Sok od Povrća

Ako nikada prije nisi kušao ženu, onda znaj da vagina može biti ili malo slatka ili malo slana, i ponekad ima miris i okus mošusa (u slučaju ako još nije dovoljno vlažna). A kad je u vremenu oko mjesečnice, tada malo miriši poput željeza i ima malo jači mošusni okus.

Da bi tvoja žena postigla lakši i slađi okus svoje vagine, potakni je da jede zdraviju hranu (više voća i povrća, i naročito… otkrio sam kroz iskustvo… dinju) i neka izbjegava brzu hranu, jake arome (naročito luk i bijeli luk), prekomjerne količine crvenog mesa, i cigarete.

Ne samo da pica dobro miriši, nego također uživaj i u njenoj ljepoti. Sprijeda joj se nalazi šumica. Na mjestima na kojima se brije ona ima te sićušne dlačice koje, kad je vlažna, daju lagani odsjaj boje breskve. Kad je gladna da u sebe primi tvoju tvrdu alatku, njene vaginalne usne postaju svijetlo crvene.

Tvojoj ženi (curi, ljubavnici) njena vagina donosi bezgranično veselje i sreću. Ne postoji ništa spektakularnije i zanosnije od tvog penisa u tvojoj ženi dok ona uzdrhtava zbog nekontroliranog orgazma, i dok osjećaš njene pulsirajuće kontrakcije na svom muškom ponosu.

Ne postoji ništa na svijetu ljepše od centra ženine ženstvenosti, te ljubavne rupe koja donosi toliko puno zadovoljstva i užitka!

Vagina je centar ženinog bića. Ona je ono što je čini ženom.

Za mene je ona centar univerzuma. Meditiraj o vagini. Zaljubi se u nju. Ona je izvor najfantastičnijeg užitka i najveće moguće sreće koju uopće možeš pronaći.

AKO ZELITE PODJELITI VASE ISKUSTVO – PLACAMO!!!!!

Javite se na

internetsvastara.com@gmail.com

 

—————————————————————————————————————————————————–
Ako zaista želiš naučiti kako je lizati poput pravog majstora, o tome više informacija možeš pronaći u specijalnom sistemu za muškarce za vođenje ljubavi „Kako Biti Njezin Najbolji Ljubavnik Ikad“, autora John Alexander-a. Ovaj sistem će ti omogućiti da svojoj partnerici (ženi, curi, ljubavnici) pružiš tako nevjerojatan seks da će te moliti za još… uvijek iznova i iznova.

Pogledaj na:
==> www.NjezinNajboljiLjubavnik.com

—————————————————————————————————————————

Ako volite lizati žensku pičku kliknite ovdje.

John Alexander

John Alexander nudi produkte, servise, i sadržaj za muškarce o tome kako zavoditi žene i kako održavati sretne veze s njima. Poduzeće Veliki Prasak d.o.o. (kontakt: Tomislav Šoštarko) ima ekskluzivnu licencu za prijevod, marketing (uključujući i objave autorovih članaka u ime autora) i prodaju e-knjiga autora John Alexandera na području Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore.