Kako odabrati pravu PVC stolariju za Vaš dom

Naše tržište je preplavljeno proizvođačima stolarije, okova i profila. Velika ponuda može još više da zbuni kupca jer treba pažljivo pogledati ponude i napraviti pravi izbor. Postoje mnoge stvari na koje treba obratiti pažnju tako da svaki koristan savet može samo da Vam pomogne kako ne bi pogrešili.

Ponuda PVC stolarije prema cenama i kvalitetu može se podeliti na 3 grupe:

Skupa stolarija koja ima jak brend iza sebe

Iza ovakve vrste stolarije stoji jako ime i brend postignut uz dobar marketing i kvalitet. Ukoliko se odlučite za ovu vrstu stolarije dobijate kvalitet ali i dajete više novca za nju. Kod velikih brendova vrlo je važan dobar marketing za koji je potrebno dosta ulaganja pa se samim tim i uračunava kod krajnje cene proizvoda. Ovakav slučaj je kod svih vrsta proizvoda ne samo kod stolarije. Koliko je važan proizvođač stolarije isto toliko je važno i ko proizvodi profile i okove. Bez znanja, iskustva, pedantnosti i odgovornosti proizvođača nikakav značaj nema kvalitetan repromaterijal.

Stolarija koju proizvode manje poznati brendovi

U ovom slučaju cena u odnosu na kvalitet ima najbolji odnos s obzirom da nema opterećenja i većeg marketinškog ulaganja u brend a pored toga sam proizvod karakteriše visok kvalitet. Nije redak slučaj da upravo ove proizvode karakteriše bolji kvalitet u odnosu na poznatije proizvođače. Kod ove vrste stolarije dobijate veoma povoljnu cenu uz zadovoljavajući kvalitet i potpuno istu garanciju kao kod skupih brendova.

Najjeftinija PVC stolarija

Najjeftiniji proizvodi mogu se svrstati u najopasnije vidove kupovine što dokazuje mnoštvo situacija i primera. Na početku je dobro jer niste potrošili mnogo novca ali ste i vrlo brzo svedoci brzog propadanja i neefikasnosti tog istog jeftinog proizvoda. Kod stolarije se to najviše odražava na izolacione karakteristike pri tom stolarija može vrlo brzo da se deformiše, pohaba i sl. Ovakvi problemi koji vrlo brzo mogu da nastanu ne mogu se sanurati već mora kompletno da se zameni stolarija.

Po svemu sudeći najbolje je odabrati prve dve varijante jer ste tako rešili pitanje stolarije na duže staze.