Kako Poboljšati Okus Sperme – Dva Načina

Tipični muškarac koji je na prosječnoj zapadnjačkoj prehrani (a to znači, prilično nezdravoj) bi trebao biti jako motiviran u vezi toga kako poboljšati okus sperme, pošto on ima sjeme koje je slanog i gorkog okusa (s pH vrijednosti iznad 8, što je usporedivo s npr. pH vrijednosti sirovog bjelanjka).

Naročito kod muškaraca čija prehrana je bogata mliječnim proizvodima, žene često prijavljuju neugodno iskustvo s kvalitetom opipa sperme (zbog loše strukture), koja pri tome ostavlja i loš zadah ustima.

Dobra vijest, međutim, je ta da „postaješ ono što jedeš“. Pomoću bolje prehrane možeš poboljšati okus i strukturu svog sjemena u tolikoj mjeri da tvoja žena (cura ili ljubavnica) uživa gutajući ga.

U namjeri da postigneš to da tvoja sperma ima što je moguće bolji okus, trebaš maksimalno povećati unos one hrane i tekućine za koje su eksperimenti pokazali da u tom smislu efikasno djeluje.

Što konzumirati?

1. Ananasov sok. Trebala bi ti biti rutina da svakog dana popiješ jednu čašu soka od ananasa. Pored svega ostalog, to je stvar broj 1 koju trebaš konzumirati ako si zabrinut u vezi toga kako poboljšati okus sperme.

2. Cimet. (Probaj jednu čajnu žličicu dnevno.). To je začin broj 1 koji možeš konzumirati za trenutno poboljšanje okusa tvog sjemena, i sveukupno na drugom mjestu, odmah iza ananasovog soka. Najbolji način za konzumiranje cimeta je da ga za doručak pomiješaš sa zobenom kašom (pahuljicama).

Inače, zobena kaša je ponajbolja hrana koju možeš jesti ako želiš dizati utege u teretani, zato što u svom sastavu ima kompleksne ugljikohidrate koji se sporo probavljaju i zato što ima puno proteina. (I usput, u namjeri da podigneš svoju razinu testosterona, trebaš počet dizati utege u teretani.)

—————————————————————————————————————————————————–
John Alexander je autor sistema “Kako Biti Njezin Najbolji Ljubavnik Ikad”, u kojem možeš otkriti 9 vrsta hrane i pića koje trebaš konzumirati, a isto tako i 14 koje trebaš izbjegavati, da bi tvoja partnerica (žena, cura, ljubavnica) uživala gutajući.

Pogledaj na:
==> www.NjezinNajboljiLjubavnik.com
—————————————————————————————————————————————————–

John Alexander

John Alexander nudi produkte, servise, i sadržaj za muškarce o tome kako zavoditi žene i kako održavati sretne veze s njima. Poduzeće Veliki Prasak d.o.o. (kontakt: Tomislav Šoštarko) ima ekskluzivnu licencu za prijevod, marketing (uključujući i objave autorovih članaka u ime autora) i prodaju e-knjiga autora John Alexandera na području Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore.