Kako Povećati Želju Za Seksom?

Ako se pitaš kako povećati želju za seksom, odgovor je taj da trebaš povećati razinu testosterona u svom tijelu. Tvoje tijelo testosteron proizvodi prirodno. Evo kako to u osnovi ide… Stanice u tvojim testisima koje se zovu Leydigove stanice pretvaraju kolesterol u testosteron, i zatim te čudotvorne hormone otpuštaju u tvoj krvotok.

Svakog dana, tvoje tijelo proizvede 4 do 10 mg testosterona. I, ovisno o tome koliko se seksaš, tvoje tijelo i luči 4 do 10 mg dnevno. Vidiš, svaki put kad svršiš u ženu, ti u nju uštrcavaš testosteron.

Pa zato, ako želiš da se možeš više seksati, trebaš povećati razinu testosterona u svom tijelu.

Ali isto tako, tu se radi o nekoj vrsti povratnog efekta… ne samo da ako više vodiš ljubav da će to zahtijevati od tebe da proizvodiš više testosterona, nego će ti i više testosterona koji slobodno kruži tvojim tijelom povećati želju za seksom.

Sad si saznao koje su koristi od testosterona i zašto ti je u interesu da tvoje tijelo proizvodi njegovu obilnu količinu.

Ali što je s uzimanjem sintetičkog testosterona, tj. steroida? To stavlja puno dobrih stvari u tvoj krvotok, zar ne?

Baš i ne. Tvoji testisi proizvode devedeset i pet posto od tvoje ukupne tjelesne proizvodnje testosterona. Zbog toga kad uzmeš steroide, tvoja jaja više nemaju potrebu proizvoditi testosteron. Krajnji rezultat toga je da se tvoja jaja bukvalno smanjuju zbog ne-upotrebe.

Dodatno, tvoje tijelo pretvara prekomjerni i neželjeni testosteron u estrogen. Zbog tog razloga se momcima u teretani koji uzimaju previše steroida razvijaju grozna stanja poput ginekomastije (”ženske sise”). Zato izbjegavaj uzimanje steroida.

Umjesto toga, ono što želiš je da osiguraš da tvoje tijelo proizvodi mnogo testosterona prirodnim putem. To se postiže na dva načina:

1. Eliminiranjem stvari koje smanjuju proizvodnju testosterona.

2. Radeći stvari koje dokazano povećavaju proizvodnju testosterona.

Imajući to na umu, u ovom članku ću ti reći koja je „testosteronska hrana“. Jedi takvu hranu, i to će povećati količinu tog Čudotvornog Hormona koju proizvodi tvoje tijelo, a samim tim to će ti povećati i želju za seksom:

Tajna Testosteronske Hrane #1: Jedi Manje Estrogena.

Estrogen u tvojoj prehrani dolazi iz izvora koje nikada ne bi očekivao.

Jedan od najvećih krivaca je soja. Soja sadrži kemikalije slične estrogenu koje mogu povećati opskrbu tvog tijela s tim hormonom. (U stvari, veliki razlog što žene koje su u menopauzi konzumiraju soju je taj što soja na mnogo načina djeluje upravo kao estrogenska zamjenska terapija!)

Drugi izvor estrogena je konvencionalno kupljena perad. U namjeri da bi potakli rast pilića što je više moguće, i da bi proizveli gomilu tog bijelog pilećeg mesa za kojim potrošači toliko žude, hrana koja se daje pilićima na industrijskim farmama je prepuna estrogena.

Pa zato umjesto da kupuješ konvencionalne piliće, plati malo više i kupi piliće „slobodne od hormona“ ili čak piliće iz organskog uzgoja.

Tajna Testosteronske Hrane #2: Da, Možeš Jesti Kolesterol (Ponekad)

Nije svaki kolesterol loš. Konzumiraj više „dobrog kolesterola“ (HDL) i manje „lošeg kolesterola“ (LDL). Istraživači su pronašli da muškarci s višom razinom HDL-a imaju i višu razinu testosterona.

Izbjegavaj konzumiranje previše zasićenih masti. I potpuno izbjegavaj trans-masne kiseline. Pri tome trebaš gledati piše li na popisu sastojaka „djelomično hidrogenizirano ulje“ i „biljna mast”. Glavna prijetnja su margarin i pakirani pečeni proizvodi poput kolačića i keksa.

Dobre masti možeš pronaći u…

– Masnoj ribi iz hladnih voda poput lososa.
– Lanenom ulju (koje možeš pronaći u trgovinama organske hrane).
– Jezgričastom voću.

Također, konzumiraj više vlakana, koji reduciraju tvoju razinu „lošeg kolesterola“ (LDL).

Tajna Testosteronske Hrane #3: Smanji Unos Ugljikohidrata.

Prehrana koja je bogata jednostavnim šećerima i škrobom može uzrokovati veliko i naglo povećanje razine kortizola i inzulina u tvojoj krvi. Oba ta hormona narušavaju tvoju tjelesnu proizvodnju testosterona.

Hrana koju trebaš izbjegavati je:

– Kruh, naročito bijeli kruh s malo vlakana.
– Tjestenina.
– Krumpir.

Tajna Testosteronske Hrane #4: Voće i Povrće Drastično Poboljšavaju Tvoj Seksualni Život

Jedi što je više moguće voća i povrća. Idealna količina u tvojoj prehrani je oko 70%. To nije tako teško za postići kao što ti se možda čini. Ako iz svoje prehrane izbaciš rafinirane ugljikohidrate, kao što je na primjer bijeli kruh (koji bi svakako trebao biti izbačen… pogledaj poglavlje moje knjige „Kako Je Pridobiti Da Guta“), možeš lagano postići to da jedeš 30% mesa i 70% voća i povrća.

Međutim, nemoj se brinuti ako ne uspiješ doseći tako visoki nivo. Jedno istraživanje u SAD-u je pokazalo da dodavanje samo jednog komada voća i jednog obroka povrća tvojoj prehrani dnevno može značajno povećati razinu tvog testosterona.

Svaki put kad ejakuliraš, gubiš ove hranjive tvari: Vitamine B6, B12 i E; Kalcij; Magnezij; Selen i Cink. Kad u svom tijelu napuniš zalihe ovih hranjivih tvari, primijetit ćeš također i povećanje količine svog sjemena.

Hrana bogata nekim ili svim ovim sastojcima koji obnavljaju zalihe tvog sjemena je:

– Kamenice. (Da, legende o kamenicama su istinite.)
– Govedina.
– Jezgričasto voće, posebno orah i indijski oraščić.
– Zobeno brašno i kaša.
– Pšenični kruh od punog zrna.
– Avokado.

Također je važno uzimati puno vitamina C… izvori za dobro sjeme su naranče i ananasov sok. Studije su pokazale da što više Vitamina C konzumiraš kao dio svoje svakodnevne prehrane, to ćeš imati veću koncentraciju spermija u svom sjemenu.

—————————————————————————————————————————————————–
John Alexander je autor specijalnog sistema za muškarce za vođenje ljubavi „Kako Biti Njezin Najbolji Ljubavnik Ikad“, koji će ti omogućiti da svojoj partnerici (ženi, curi, ljubavnici) pružiš tako nevjerojatan seks da će te moliti za još… uvijek iznova i iznova. Ovdje ćeš, između ostalog, pronaći i 22 moćna načina pomoću kojih možeš povećati želju za seksom.

Pogledaj na:
==> www.NjezinNajboljiLjubavnik.com
—————————————————————————————————————————————————–

John Alexander

John Alexander nudi produkte, servise, i sadržaj za muškarce o tome kako zavoditi žene i kako održavati sretne veze s njima. Poduzeće Veliki Prasak d.o.o. (kontakt: Tomislav Šoštarko) ima ekskluzivnu licencu za prijevod, marketing (uključujući i objave autorovih članaka u ime autora) i prodaju e-knjiga autora John Alexandera na području Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore.