Kako Se Ljubiti?

Ljubljenje je ključni dio seksualnog odnosa, i zato, kad znaš kako se ljubiti na pravi način u svojim rukama imaš „ključ koji otvara svaku bravu“. I da, ljubljenje zapravo JEST oblik seksa.

Kad se muškarac i žena ljube, to potiče nalet aktivnosti u mozgu i u adrenalinskim žlijezdama što uzrokuje veliki val živčane stimulacije i seksualnog uzbuđenja po cijelom tijelu.

Tvoje (i njene) adrenalinske žlijezde proizvode hormon koji se naziva norepinefrin, koji uzrokuje osjećaj euforije, i adrenalin, koji uzrokuje da se u svom srcu osjećaš prepun vibrirajućeg užitka i da u svom tijelu imaš taj „teški“ osjećaj da „ti ova osoba oduzima dah“.

U isto vrijeme događa se i ovo:

• I tvoji i njeni seksualni organi se pune krvlju.

• Tvoj penis nabrekne.

• Njena vagina se navlaži.

• Seksualni hormoni se uzburkano u valovima šire kroz vaša tijela, povećavajući vašu seksualnu uzbuđenost i osjećaj zadovoljstva.

I dodatno – što je veoma važna stvar – ženske usne su erogena zona. U njima žena ima visoku koncentraciju živčanih završetaka, pa će se upravo zato ona prilikom tvog stimuliranja dodatno navlažiti i povećat će joj se želja za tobom.

Poanta je u ovome: Ne samo da bi ljubljenju trebao posvetiti veliku pažnju, nego bi trebao ustrajati s poljupcima i nastaviti s ljubljenjem žene i za vrijeme same penetracije. Ako tako napraviš, sigurno nećeš požaliti.

Kako Ići Prema Prvom Poljupcu

Kad dođe vrijeme da svoju novu curu poljubiš prvi put, možeš to indirektno spomenuti, tako da upotrijebiš ono što ja zovem Tehnikom „Ocijeni Svoj Poljubac”.

Evo kako Tehnika „Ocijeni Svoj Poljubac” ide. Kad osjećaš da je ona u takvom stanju da je pravi trenutak za poljubac reci joj, „Kako bi ocijenila koliko dobro se ljubiš na skali od 1 do 10?”.

Ona može ili nešto odgovoriti ili ne, ali u tom trenutku 95% žena će otvoriti usta i tada svoje lice možeš približiti prema njenom.

Osim te tehnike, postoji i jedan važan NE-verbalni znak koji trebaš gledati, a kojim ona kao da ti govori, „Poljubi me odmah, moj muškarče iz snova!”. Tehnika je u osnovi ova…

Dok pomičeš svoje lice i usne veoma blizu njenima (nakon što si već udahnuo miris njene kose i tako dalje), obrati pažnju na to da li joj se usne lagano razdvajaju i opuštaju. Obično će žena pri tome i zatvoriti oči, iako ne uvijek.

I usput, ovo možeš i trebao bi raditi i sa stalnom partnericom, a ne samo s nekom curom s kojom se seksaš prvi put.

Dok se približavaš, nemoj se fokusirati na ljubljenje, nego na trljanje svojih usana s njenima. Kad pričamo o tome kako se ljubiti, to je jedan od najmoćnijih savjeta. Vjeruj mi, postupi na taj način i ubrzo ćeš vidjeti kako se ona rastapa u tebi i kako se ljubite žestoko i punim intenzitetom.

Međutim, neko vrijeme je ljubi polagano. Neka ti usta budu otvorena. Čekaj na njen jezik. Jednom kad vrh njenog jezika uđe u tvoja usta, tada i ti njoj odgovori na isti način. Žene jako dobro znaju kako se ljubiti, i za tren oka ona će raditi sve što treba da te zadovolji.

Najvažnija Stvar Koju Trebaš Znati O Ljubljenju

Ljubljenje se razlikuje od mnogih drugih seksualnih aktivnosti po tome što je to jedna od malo stvari koje radiš sa ženom, pri kojoj bi njoj trebao prepustiti vodstvo. Kad se radi o takvim aktivnostima kao što su lizanje njene mačkice ili tvoja penetracija u nju, tada si ti taj koji bi trebao preuzeti vodstvo. Ali ponavljam, to nije slučaj kod ljubljenja.

Jedna od stvari koje najviše ubijaju ženino dobro raspoloženje je kad joj momak uvali jezik usta prije nego što je ona spremna za to. Zato se za vrijeme ljubljenja samo opusti i prati ono što ona radi. Sve je stvar pravog trenutka.

—————————————————————————————————————————————————–
John Alexander je autor specijalnog sistema za muškarce za vođenje ljubavi „Kako Biti Njezin Najbolji Ljubavnik Ikad“, koji će ti omogućiti da svojoj partnerici (ženi, curi, ljubavnici) pružiš tako nevjerojatan seks da će te moliti za još… uvijek iznova i iznova.

Pogledaj na:
==> www.NjezinNajboljiLjubavnik.com
—————————————————————————————————————————————————–

Kako lezbejke vode ljubav

John Alexander

John Alexander nudi produkte, servise, i sadržaj za muškarce o tome kako zavoditi žene i kako održavati sretne veze s njima. Poduzeće Veliki Prasak d.o.o. (kontakt: Tomislav Šoštarko) ima ekskluzivnu licencu za prijevod, marketing (uključujući i objave autorovih članaka u ime autora) i prodaju e-knjiga autora John Alexandera na području Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore.