Kako Voditi Ljubav Sa Ženom?

Lezbijke

 

Kao autora seks-vodiča za muškarce, često me pitaju, „Kako se ti seksaš?“. Ta pitanja mi postavljaju svi mogući tipovi momaka, od nekoga tko želi saznati kako voditi ljubav sa ženom po prvi put pa sve do nekog isfrustriranog muškarca koji želi poboljšati svoj seks i naučiti kako da ima sjajan seks.

Pošto sam spavao doslovno s tucetima žena, „dešifrirao sam kod“ za dobar seks, i ovdje ću za tebe kao zaključak sumirati svoj Vodič Za Dobar Seks. Shvati ovo, pa ćete ti i tvoja žena (cura, ljubavnica) imati bolji seks i više seksa… i ona će te obožavati kao najboljeg ljubavnika kojeg je ikad imala.

Tajna Je U Ovome: Nemoj Se Truditi

Nemoj pred sebe stavljati nikakve zahtjeve i očekivanja, i budi neovisan o krajnjem rezultatu. Isključi analitički dio svog mozga, i čak nemoj ni misliti o tome hoće li tvoja žena svršiti ili neće.

Jer, jedan od načina da si u potpunosti uništiš užitak u seksu je taj da sam sebi nabiješ pritisak u vezi svoje izvedbe.

Svaka žena u sebi ima prirodnu sposobnost da doživi orgazam. Ali ne prilikom svakog seksa. I ne sa svakim momkom.

Ali to nije ni važno. Žene ne trebaju orgazam da bi uživale u seksu.

Kad staviš penis u njenu vaginu, sve što time činiš je da miluješ unutrašnjost njene vagine. Ona time dobija emocionalnu ugodu.

U isto vrijeme, to i tebi stvara dobar osjećaj.

Ostani fokusiran na sadašnji trenutak i pri tome se usmjeri samo na svoje tjelesne osjećaje. Osjećaj njenu meku, toplu kožu, natopi svoj jezik u ljupkoj vlažnosti između njezinih nogu, i slušaj melodiju njenog stenjanja. Dok god je tvoj mozak okupiran sa svim tim, on te neće sabotirati s mislima poput, “Pitam se hoću li moći dugo”.

Ako ipak i razmišljaš o svojoj izvedbi, o tome razmišljaj na najpozitivniji mogući način. Radi afirmacije poput, “Postajem pravi pastuh u krevetu!“ i „Ja sam najbolji ljubavnik kojeg je ona ikad imala i kojeg će ikad imati!“

Razmišljaj o seksu jednostavno kao o nečemu što činiš za svoj vlastiti užitak i zadovoljstvo. Kad god ti misli odlutaju za vrijeme seksa, ponovno ih usmjeri na predivne osjećaje koje dobijaš.

I zato se prestani brinuti o svojoj „izvedbi“.

Ovo inače može zvučati paradoksalno, ali to je najbolji odgovor na pitanje kako voditi ljubav sa ženom.

 

AKO ZELITE PODJELITI VASE ISKUSTVO – PLACAMO!!!!!

Javite se na

internetsvastara.com@gmail.com

 

 

 

—————————————————————————————————————————————————–
John Alexander je autor specijalnog sistema za muškarce za vođenje ljubavi „Kako Biti Njezin Najbolji Ljubavnik Ikad“, koji će ti omogućiti da svojoj partnerici (ženi, curi, ljubavnici) pružiš tako nevjerojatan seks da će te moliti za još… uvijek iznova i iznova.

Pogledaj na:
==> www.NjezinNajboljiLjubavnik.com
—————————————————————————————————————————

Lezbijke.com

John Alexander

John Alexander nudi produkte, servise, i sadržaj za muškarce o tome kako zavoditi žene i kako održavati sretne veze s njima. Poduzeće Veliki Prasak d.o.o. (kontakt: Tomislav Šoštarko) ima ekskluzivnu licencu za prijevod, marketing (uključujući i objave autorovih članaka u ime autora) i prodaju e-knjiga autora John Alexandera na području Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore.