Kako Vratiti Curu – Što Tvoja Bivša Želi Da Si Znao, A Nisi

Albert Einstein je rekao da je definicija ludila kad radiš jednu te istu stvar iznova i iznova i pri tome očekuješ drukčije rezultate.

I zato kad momak misli da će samo još jedno ljubavno pismo… ili još jedan poklon… ili još jedna isprika… ili bilo što drugo za što on misli da je “brižljivo” i da će nešto promijeniti…

To je ekstreman primjer ludila.

Da bi napravio prvi korak ka uspjehu s tvojom bivšom, moraš shvatiti da je sve ono što te ikada učilo društvo ili tvoja majka o ženama – pogrešno. Previše momaka misli da trebaju bombardirati svoje bivše s cvijećem, tekstualnim porukama, i telefonskim pozivima. Ako si dovoljno uporan lovac, tako razmišljaš, na kraju će ona popustiti i uzet će te natrag.

Ovo ne može biti dalje od istine nego što je. Rješenje leži u tome da postaneš muškarac visoke vrijednosti koji je izazov za ženu.

Dozvoli mi da te nešto upitam. Recimo da stavim dvije čaše vode na stol ispred tebe. U prvoj čaši je nefiltrirana voda iz slavine. Da bih napunio drugu čašu, platio sam 4 dolara za bocu vode i TU vodu sam natočio u čašu. Sada, moje pitanje je…

Koju vodu bi radije popio?

Iako bi ti kemičari rekli da je u obje čaše voda praktički potpuno ista… nije nimalo slučajno što je prodaja vode iz boce industrija koja je vrijedna 16 milijardi dolara godišnje! Za to postoji dobar razlog.

Flaširana voda nije lagano dostupna (ona se mora platiti novcem), i ti ćeš sam sebi predočiti i neku popratnu neodoljivu priču o tome. Kad kupuješ bocu vode, ti zamišljaš kako je ona potekla iz prastarog planinskog izvora, kako su je pažljivi ljudi brižno i s ljubavlju flaširali, i slično…

Drugim riječima rečeno, ona ima visoku vrijednost.

Poanta u ovom primjeru je da flaširana voda ima mnogo višu perceptivnu vrijednost od vode iz slavine. Da bi dobio flaširanu vodu ti se moraš potruditi. Ona je za tebe izazov.

Hajdemo sada razmotriti situaciju u vezi tvoje bivše. Upravo sada ti predstavljaš NULA izazova za nju. Ti si kao voda iz slavine u gornjem primjeru. Ona zna da je sve što ti treba reći samo par lijepih riječi, i opet te može imati strpanog u svom džepu.

Upravo sada, ako si poput većine momaka u ovoj situaciji, ti gušiš svoju bivšu s prevelikom pažnjom. To je još više odbija od tebe. Ona bi željela da ti to znaš. Zato je stvar broj 1, za koju se nadam da ćeš uzeti iz ovog članka, ta da trebaš isključiti svoju bivšu od sebe UPRAVO SADA.

Taj jednostavni korak će zaustaviti njeno udaljavanje od tebe, i na kraju će te ponovno k njoj približiti i dati ti šansu da je ponovno osvojiš.

John Alexander je autor elektroničke knjige “Kako Vratiti Bivšu u 30 Dana ili Manje,” koja opisuje točan plan o tome kako je vratiti natrag. Možeš ovo provjeriti i započeti ponovno uspješno privlačiti svoju curu tako da odeš na http://www.VratiBivsu.com.


John Alexander

John Alexander nudi produkte, servise, i sadržaj za muškarce o tome kako zavoditi žene i kako održavati sretne veze s njima. Poduzeće Veliki Prasak d.o.o. (kontakt: Tomislav Šoštarko) ima ekskluzivnu licencu za prijevod, marketing (uključujući i objave autorovih članaka u ime autora) i prodaju e-knjiga autora John Alexandera na području Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore.