Kako Vratiti Curu – Da Li Se To Dogodilo Jer Si Bio “Dobar Dečko”?

Kao trener koji podučava muškarce kako da osvajaju žene, od mnogo nedavno ostavljenih momaka sam čuo, “Sve sam napravio za svoju djevojku. Ali ona me u jednom trenutku treba da joj pružim utjehu, a u slijedećem trenutku mi kaže da joj treba prostora.”

Što se ovdje zapravo događa? Nisi li uvijek slušao o tome kako bi trebao “biti dobar dečko da bi osvojio tu djevojku iz snova”?

Kako je to djelovalo u tvom slučaju? Pošto ona upravo sada prekida s tobom, vjerojatno znaš odgovor na to pitanje!

Možda si čak primijetio da tvoju bivšu djevojku više privlače muškarci koji uopće nisu za nju, naročito ako je upravo sada s nekim “usputnim momkom za utjehu.” Vidiš, iako žene mogu znati na INTELEKTUALNOM nivou da bi se trebale viđati s “dobrim dečkom”, umjesto toga njih privlače muškarci koji im daju točno određene OSJEĆAJE.

Jedan zanimljiv zadatak koji dajem dečkima koje podučavam, je da promatraju koja vrsta momaka je sposobna osvojiti i (još važnije) ZADRŽATI ženu koju su privukli. Pod tim mislim na vrstu momka za kojim, i godinama nakon što se prestao viđati s njom, ona još uvijek čezne.

Kada napraviš ovo istraživanje, vidjet ćeš da su muškarci koji imaju najviše uspjeha sa ženama ili slavne osobe, ili neki lokalni pastuh iz teretane, ili muškarci koji su vođe i alfa muškarci u svojim životima. Međutim, ti ne moraš postati rok zvijezda, glumac, mišićavko, ili vodeći čovjek u industriji koji je plaćen milijunskim ugovorima, da bi postao privlačan momak. Ono što trebaš činiti je da postaneš muškarac kojemu se događa puno zanimljivih stvari u životu.

Ti želiš da te tvoja bivša doživi kao zanimljivog i zabavnog. Na primjer, možda je ponekad nasmijavaš. Ona će biti uvučena u realnost tvog predivnog života.

Primijeti da ti ja ne govorim da postaneš kreten. Ključna stvar je ta da su ženama privlačni oni muškarci koji im daju dobre osjećaje, a ne “dobri” dečki. Problem s dobrim dečkima je u tome što ih žene doživljavaju ovisnima, predvidljivima i dosadnima.

Prisjeti se nekih nedavnih događaja dok si bio u vezi sa svojom curom. Ako pošteno pogledaš, sjetit ćeš se primjera u kojima si bio slabić, uvijek stavljajući pritisak na nju i dišući joj za vratom. Rezultat toga je da si je otjerao od sebe.

I zato, ono što sad trebaš učiniti je da se sabereš. Upravo sada obrani svoj prostor tako što ćeš tvojoj bivšoj reći da TI trebaš malo vremena i prostora, i da možda na kraju ponovno možete biti prijatelji.

Zatim je isključi iz svoje komunikacije u slijedeća puna tri tjedna. Ovo će ti dati vremena da izgradiš svoju privlačnost, pa kad ponovno iniciraš komunikaciju sa svojom bivšom, ona će biti otpuhnuta s novim privlačnim muškarcem kakav si postao.

John Alexander je autor elektroničke knjige “Kako Vratiti Bivšu u 30 Dana ili Manje,” koja je pomoć pri prekidu veze i koja će te naučiti što točno trebaš učiniti i reći da vratiš svoju bivšu natrag. O tome više možeš saznati na http://www.VratiBivsu.com.

John Alexander

John Alexander nudi produkte, servise, i sadržaj za muškarce o tome kako zavoditi žene i kako održavati sretne veze s njima. Poduzeće Veliki Prasak d.o.o. (kontakt: Tomislav Šoštarko) ima ekskluzivnu licencu za prijevod, marketing (uključujući i objave autorovih članaka u ime autora) i prodaju e-knjiga autora John Alexandera na području Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore.