Kako Zadržati Curu

Imati curu može biti opasna stvar. Naša sreća postaje previše ovisna o našoj ženi, i ako nas ona napusti, shvatimo da smo odjednom izgubili naše samopozdanje. Ovo može uzrokovati probleme pri upoznavanju novih cura, i može nam se dogoditi da smo bez seksa mjesecima, sve dok konačno ponovno ne nađemo djevojku za vezu, i… ciklus se ponavlja.

Zato, da bismo prekinuli taj ciklus, mi trebamo OSTATI privlačni momci, alfa muškarci.

Vidiš, nas momke veze mogu učiniti previše lijenima (pošto je seks tako lagano dostupan) i mi gubimo taj mentalni stav svoje “visoke vrijednosti”. Od presudne važnosti je zadržati taj mentalni okvir alfa muškarca koji kaže, “Ja sam poput Lamborghinija”.

Da li se prodavači Lamgorghinija trude da postignu to da ih ljudi vole? Naravno da ne. Umjesto toga oni dopuštaju svim kupcima da dođu do njih. Dođavola, Lamborghini se čak niti ne oglašava. Kao muškarac, trebao bi imati sličan samouvjereni mentalni stav ako želiš maksimizirati privlačnost koju tvoja djevojka osjeća prema tebi.

Pa onda, kako ćeš zadržati mentalni stav alfa muškarca? Prvo i najvažnije, izbjegni trčati za svojom curom poput šteneta. Temeljni koncept koji će je spriječiti da te ikada tretira loše je ono što ja zovem konceptom Kazne i Nagrade.

Ako se žena ponaša na način koji ne odobravaš, kazni je tako što ćeš odmaknuti svoju pažnju od nje i usmjeriti je na nešto drugo (ili nekog drugog). Ako ona čini nešto što ti se sviđa (npr. ako se seksa s tobom), nagradi je tako što ćeš joj pokloniti više svog vremena, pričajući o njenim osjećajima, i slično.

I zato, bilo kada da učiniš nešto lijepo za nju, to trebaš učiniti jer je time nagrađuješ zbog nečega. I NAGRADI njeno dobro ponašanje ako ga želiš dobiti još više. Kao što sam rekao, Kazna i Nagrada.

Zatim, prijeđimo na to kako ćeš postići to da budeš za nju izazov. Žene se ponašaju slatko kao bombon kada si za njih izazov. A ponašaju se kao kučke kada te imaju kao gotovu stvar (kad god te požele) i kad više ne osjećaju da se trebaju truditi da bi osvojile tvoju naklonost.

Često je negdje oko 6. mjeseca veze trenutak kada žena zaista počinje uzimati dečka zdravo za gotovo, zato to izbjegni tako što ćeš joj i dalje ostati izazov.

Ovo je riješenje da ostaneš privlačan, alfa momak u svojim vezama:

1. Uvijek nastoj fokusirati svoje vrijeme i na druge stvari, a ne samo na svoju djevojku. Kada se ona ponaša kao kučka, nemoj je nagrađivati za takvo ponašanje tako da joj i dalje poklanjaš pažnju. S druge strane, nagradi njeno dobro ponašanje, tako što ćeš joj pokloniti više svog vremena kada se ona prema tebi ponaša dobro.

2. Uvijek imaj na umu to da bi u svakom trenutku mogao završiti svoju vezu. Nemoj je time otvoreno plašiti, ali daj joj to do znanja na jedan suptilan način. Na taj način ona u vašoj vezi nikada neće biti istinski uljuljkana i nastavit će se truditi da te osvaja iznova i iznova.

3. Uvijek postigni to da ona misli da je ona točno malo više zainteresirana za tebe nego ti za nju. Da ponovim, ovo bi trebalo biti postignuto na veoma suptilan način, ali ako joj (na primjer) kažeš 20 puta dnevno da je voliš, a ona to tebi kaže samo dvaput, onda je očigledno situacija veoma loša po tebe.

John Alexander je autor uspješnog vodiča za zavođenje Kako Postati Alfa Muškarac, pomoću kojega ćeš maksimizirati svoje šanse da osvojiš i, što je još važnije, da zadržiš tu djevojku iz snova o kojoj razmišljaš.
Ukoliko te cura već napustila, ne očajavaj! John Alexander je razvio i dokazani sistem da vratiš svoju bivšu curu k sebi “Kako Vratiti Bivšu u 30 Dana ili Manje“.

John Alexander

John Alexander nudi produkte, servise, i sadržaj za muškarce o tome kako zavoditi žene i kako održavati sretne veze s njima. Poduzeće Veliki Prasak d.o.o. (kontakt: Tomislav Šoštarko) ima ekskluzivnu licencu za prijevod, marketing (uključujući i objave autorovih članaka u ime autora) i prodaju e-knjiga autora John Alexandera na području Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore.