Kvalitet Kupatilskog Nameštaja

Lep izgled Vašeg kupatila zavisi ne samo od lepog kupatilskog nameštaja već i od kvaliteta materijala od kojeg je napravljen.Za najbolje rešenje u svakom kupatilu preporučuje se nameštaj od lakiranog drveta ili bojenog MDF-a zbog svoje velike otpornosti na vlagu. Nemojte nikako u kupatilo stavljati ivericu jer će ovaj materijal zbog svoje porozne strukture osetljive na vlažnost vrlo brzo nabubreti i tako oštetiti gornje slojeve materijala.
Razni italijanski proizvođači nude Vam moderan i kvalitetan kupatilski nameštaj. Zanimljivim oblicima u kojima se izrađuje nameštaj možete napraviti potpuno jedinstveno i nesvakidašnje kupatilo.
Potpuno čarobno izgledaće postolje za umivaonik ( lakirano belo drvo ) koje se kači na zid i neobično ogledalo iz 3 dela. Pored ogledala mogu se namontirati zatvoreni ili otvoreni ormarići u istoj boji.
Kod manjih kupatila najbolje rešenje je svakako ugradni umivaonik a ispod njega ormarić  u kome možete odložiti razne stvari. Uz umivaonik može se postaviti uska vertikalna polica na koju možete ređati peškire ili kozmetiku.
Jedna od mnoštva ideja je ovalno ogledalo koje se uglavnom kombinuje sa umivaonikom istog oblika. Uz ovakakv dizajn preporučuju se pločice koje nisu zatvorene u crno – belo – krem varijanti.
U slučaju da volite romantični nameštaj možete se odlučiti za klasične modele kupatilskih ormarića. Ova vrsta nameštaja za kupatilo uglavnom se izrađuje od punog drveta sa detaljima na frontovima i najvažnija karakteristika je da poseduju dovoljno prostora u kome možete odložiti mnogo toga.
Kada se izračuna u proseku koliko vremena provedemo u kupatilu taj podatak uopšte nije zanemarljiv. Iz tog razloga je vrlo važno koliko su osigurani optimalni uslovi za provođenje toliko vremena u ovom prostoru.

Novosti u dekoraciji kupatila:
Nešto potpuno novo i nesvakidašnje kada je u pitanju uređenje kupatila jesu zidovi od mahovine u zelenoj boji. Sigurno ste pomislili na pojavu vlage i buđi? Ne, naprotiv ovo su dekorativni detalji koji ne zahtevaju apsolutno nikakvo održavanje. Jedino što je potrebno da vlažnost u kupatilu ne pada ispod 50 procenata i u tom slučaju je idealno da se postavi na zidove u kupatilu. Ovaj vid dekoracije u kupatilu ima i svoj rok trajanja koji je otprilike godinu dana. U odgovarajućoj vlažnosti može da traje i nešto duže. U postavljanju je veoma jednostavna jer mahovinu možete naći u kockama od po 30 santimetara.
Uz odgovarajuće pločice i interesantan umivaonik Vaše kupatilo izgledaće potpuno jedinstveno. Možete uz ovu kombinaciju postaviti i veliko ogledalo sa LED osvetljenjem koje će stvoriti još zanimljiviji efekat. U raznim salonima možete naći veoma interesantna ogledala npr. ogledalo kao oblak na Vašem zidu izgledaće čarobno.