Kvaliteta proizvoda Tardi d.o.o. je najjači marketinški adut

Kvaliteta Tardi proizvoda najjači je marketinški adut. Dobro iskustvo s Tardi proizvodima prenosi se usmenom predajom među potrošačima. Kompanija je od samih početaka u svom poslovanju težila ostvarenju tri cilja: zadovoljnom kupcu, zadovoljnim zaposlenicima i harmoničnom odnosu sa društvenom zajednicom.

U ovom trenutku Tvrtka Tardi uvjetuje potrebu za neprestanim poboljšavanjem konkurentske sposobnosti te u tim tržišnim prilikama posjeduje sljedeće prednosti:

  • Besplatna i ambulantna dostava unutar 24 sata u bilo kojem gradu Republike Hrvatske.
  • Razvijena mreža distributivnih centara unutar Republike Hrvatske, aktivni na međunarodnim tržištima.
  • Prvi proizvođač papirnatih salveta za ugostiteljstvo u Republici Hrvatskoj.
  • Dobra suradnja s ključnim kupcima, dobro izgrađena prodajna mreža, dobro pozicionirani robni znak na ključnim tržištima.
  • Dobar odnos između kakvoće i cijene, pripadnost zaposlenika i dobar stručno osposobljen kadar.

Tvrtka Tardi predstavlja petnaest godina neprestanog rasta na hrvatskom tržištu, proizvođače koji kontinuirano ulažu u nove proizvode i modernu tehnologiju. Zastupaju ekološki prihvatljive proizvode uz obvezatan certifikat i njihovu 90% biorazgradljivost i zadovoljavaju najzahtjevnije potrebe pri čišćenju i održavanju prostora. Sve što vam treba za očuvanje reda, čistoće i osobnu higijenu možete naći na jednom mjestu. Tardi d.o.o. su hrvatski stručnjaci za higijenu i njihovo dugogodišnje iskustvo jamstvo je kvalitete. Sve to možete dobiti u samo 24 sata pozivom na besplatni telefon  0800 444 000.

Jeste li znali?

Građani Hrvatske godišnje troše sedam kilograma toaletnog papira po stanovniku, što je iznad prosjeka EU. Ukupno se u Hrvatskoj proda 31.500 tona WC papira na godinu. Inače, to je četiri puta više od količine drvne mase koja se proizvede u hrvatskim šumama. Olala robna marka nosi oznaku ‘Hrvatska kvaliteta’.

 

Drevni su Grci koristili smjesu gline i kamena, dok su Rimljani upotrebljavali spužvu i slanu vodu. No, pravi toaletni papir, onakav kakvim ga znamo danas nastao je prije 150 godina u Sjedinjenim Američkim Državama.

Finchartaphobia – strah da će ponestati toalet papira

U našim krajevima prve WC-e ugrađene u kuće imaju pripadnici tuđinske vlasti okupljeni oko bana Khuen-Héderváryja pa je do početka 20. stoljeća taj običaj u Hrvatskoj smatran vrlo nedomoljubnim i zapravo – protuhrvatskim. Jednako se gledalo i na uporabu toalet papira, što je proglašeno mađaronskim običajem: ”golim rukama po nedostojnom mjeztu prčkati”.