Leo Messi nogometni junak

Internetske igre svijet su zabave kojem je teško odoljeti. Obično se prelazi iz nivoa u nivo, a pri tome treba svladati određenu vještinu ili biti dovoljno brz te skupljati zlatnike, novce, dijamante ili što god već. Izbor je velik i svatko si može naći nešto po svom ukusu. Ako volite cvijeće, skupljajte cvijeće, a ako ste ipak više za ispucavanje metaka ili topovskih granata, birajte igre takve tematike.

Leo Messi najpoznatiji je, a po mnogima i najbolji nogometni igrač današnjice. U sportskim igrama nogomet je česta tematika, a jedna od igara je i Messi’s hand. Naime, vi preko terena morate voditi nogometaša koji umjesto glave ima ruku, a pri tome morate paziti da vas ne pegazi Pepeova kopačka. Doista zabavna igra za one koji imaju malo sklonosti sadizmu. No, osim nogometa, u sportskim igrama možete igrati mnogo drugih sportova i eventualno se pripremati za svoj kućni turnir. Zaigrajte tako u sportskim igrama i ping – pong, odnosno stolni tenis, potom bejzbol, boks, košarku, pikado, a čak možete provozati i bicikl.

No, kako napomenusmo, nogometne igre posebno su popularne, vjerojatno zbog činjenice da je nogomet za mnoge najvažnija sporedna stvar na svijetu. Stoga mnogi koji se ne odlučuju poigrati ovu zabavnu igru s pravom loptom i na pravom travnjaku, uvijek su prvi kada treba pratiti Ligu prvaka s trosjeda ili pak zaigrati nogometnu PC igru.  U igri Zabij gol preko živog zida trebate učiniti upravo to – zabiti gol preko živog zida. Znamo da ovo nije lako ni profesionalnim igračima nogometa pa vam je potrebno dosta dobra taktika, ali i – sreća. U nogometnim igrama možete probati zabiti gol glavom, poigrati nogomet na ulici, nogomet jedan na jedan, ali i nogomet na pijesku te isprobati zabiti penal. Ako vam je sve ovo nedovoljan izazov, svako probajte držati nogometnuu loptu na glavi što dulje možete.