Luka Grubišić i Nestle Purina za azil Dumovec

Nakon uspješnog predstavljanja na proljetnom HTC Cro a porteru, Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba i Nestlé Purina udružili su snage s poznatim hrvatskim dizajnerom Lukom Grubišićem i na jesenskom HTC Cro A Porteru zajedno predstavili modni projekt posvećen promociji udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca.

Unatoč velikom poslu i pripremama za reviju, Luka je pronašao vremena za još jedan humanitarni angažman te podržao akciju udomljavanja napuštenih pasa iz azila Dumovec. Iz zajedničke suradnje proizašle su prepoznatljive i atraktivne majice zajedno s ogrlicama i prstenjem osmišljenima i izrađenima isključivo u svrhu promoviranja udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca. Dizajn i materijali dio su specifičnog prepoznatljivog Lukinog rukopisa, a ti isti predmeti su predstavljeni kao sastavni dio njegove revije 22. listopada u 20 sati. Westgate Shopping City je prepoznao važnost ovog projekta te omogućio promociju ove akcije u narednim mjesecima. Također, sva tri dana trajanja HTC Cro a portera, azil Dumovec je mogao na štandu prodavati svoje proizvode, uključujući i malu modnu liniju koju je osmislio Luka Grubišić.

Ovim modnim izletom svi sudionici projekta žele širu javnosti informirati o socijalizaciji pasa koji se trenutačno nalaze unutar Dumovca, kućnim ljubimcima koji su spremni za novi dom. Cilj akcije je pomoći socijalizaciji i udomljavanju napuštenih životinja u azilu Dumovec. Već treću godinu zaredom Nestlé Purina i azil Dumovec organiziraju akciju pomoći u zbrinjavanju životinja ‘Udomljavanje je fora’. Azil Dumovec u suradnji sa sponzorom, kompanijom Nestlé Purina zadobio je svojim radom pažnju javnosti, sve akcije su iznimno posjećene, a sam azil zahvaljujući intenzivnoj promociji udomljuje napuštene kućne ljubimce u sve većem broju.

Luka, i sam vlasnik psa, velikodušno je ustupio mjesto pod reflektorima napuštenim kućnim ljubimcima, koji samo žele topli dom. Zauzvrat daju puno ljubavi. A Luka, azil Dumovec i Nestlé Purina poklanjaju originalne dizajnerske komade, jer udomitelji zaslužuju nagradu za plemeniti čin udomljavanja.

Moda se neprestano mijenja, ali humanost je uvijek in. Dizajn i kućni ljubimac su besplatni – iskustvo neprocjenjivo!