Master Cleanse Secrets – Tajne čišćenja I detoksifikacije organizma – recenzija

Eknjigu Master Cleanse Secrets napisala je Rayen Sterling,međutim ova formula čišćenja I detoksifikacije organizma  u upotrijebi je već više od 50 godina. Nakon što se popularna pjevačica Beyonce pojavila na popularnoj emisiji Oprah I nakon šsto je Beyonce priznala da je izgubila 10 kilograma koristeći metode navedene u knjizi zanimanje za čišćenje I detoksifikaciju organizma  naglo je poraslo!

Ova takozvana dijeta ili čišćenje organizma zahtjeva od Vas da konzumirate slijedece 2 žličice organskog limunovog soka, 2 žličice javorovog sirupa i 1/10 žličice Cayenne papra I sve to izmješate u 3 dcl vode. Na taj način dobivate limunadu za čišćenje. Treba uzeti 6-12 obroka dnevno Okus limunade je ustvari jako dobar! Ljudi su zabrinuti kada čuju da moraju konzumirati cayenne papar, ali  to daje poseban spicy okus limunadi. Ovaj recept je dio programa čišćenja I detoksifikacije organizma   međutim tu ima više od same limunade koju smo ovdje naveli kao jedan od recepata za uspješno provođenje čišćenja I detoksifikacije organizma.

Nakon što pročiate knjigu naučiti ćete kako pripremiti napitke, kako izbjeći nuspojave I kako održavati željenu težinu jos dugo nakon provođenja tretmana čišćenja I detoksifikacije organizma.

Process čišćenja I detoksifikacije organizma  započeti će odmah nakon što počnete sa djetom.Ova djeta ima jako brze rezultate. Nemojte se iznenaditz ako Vas nakon nekoliko dana prijatelji ili rodbina upitaju kako ste uspijeli skinuti tako puno kilograma. Na ovaj način riješiti ćete se I starih nepravilnih načina prehrane.

Dijeta čišćenja I detoksifikacije organizma  zahtjevati će od Vas discipline I da se nalazite što dalje od zamrzivača kako ne bi plai u napast. Ponekad nećete odoljeti, ali zato Vam ova knjiga otkriva listu namirnicsa koje možete konzumirati za vrijeme provođenja čišćenja I detoksifikacije organizma.

Ova knjiga dolazi I sa 3 bonus eknjige.

  1. Optimizing Your 4 Purification Systems
  2. Master Cleanse Success Journal
  3. Poison Water

 

Dijeta čišćenja I detoksifikacije organizma pomoći će Vam da izgubite toliko željeni višak kilograma, pročistite organizam I riješite zdravstvene probleme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *