Moja prva Internet Zarada

Samo oni koji se počnu baviti Internet marketingom znaju koji je to osjećaj kada ostvarite prvu zaradu, meni neponovljiv. Prije nešto više od osam godina dogodilo mi se upravo to.

Kako sam u stvari počeo?

Kako radim na naftnoj platformi našao sam se u situaciji, na odmoru kod kuće, zimsko vrijeme, cura radi dosadno. Otipkao sam jednostavno slučajno u pretraživač „Internet zarada“ ili „kako zaraditi na Internetu“ ne sjećam se ni ja točno te mi izbacilo rezultate. Naravno klik na prvi kojega se jako dobro i sjećam, knjiga Internet gurua, misteraX koja je dolazila na cd-u pouzećem a cijena je bila 270 kn.
Naručio sam je naravno i preuzeo u roku od dva dana. Krenuo sam sa čitanjem i sa samim poslom no bezuspješno. Kako sam uporan u svemu, nisam odustao samo tako već se dao u pretragu na Internetu dalje jer jednom kada pokucate i uđete na glavna vrata, ostala vam se sama otvaraju.
Njuškanjem tu i tamo došao sam do raznih programa no kao i svaki početnik gubio se u svima.
Znao sam da negdje griješim pa sam počeo pohađati forume te raspravljati o IM-u sa istomišljenicima te krenuo iz početka. Kreirao sam svoj prvi blog na temu digitalnog proizvoda, u tadašnje vrijeme jako popularnog, satelitski softver za PC.
Proizvod je bio u bazi Clickbanka, renomirane Američke affiliate mreže digitalnih proizvoda.
Promociju sam obavljao ručno na Facebooku te malo pomalo počeo dobivati posjete no prodaje još uvijek nije bilo. Malo me počela briga loviti pa sam krenuo dublje u istraživanje te komplet renovirao blog sa kvalitetnim člancima.
Dan za danom postavljao sam nove članke, pingao blog nakon svake nove promjene te pratio konkurenciju da vidim što radi.
Prošlo je prvih mjesec dana ja na računu još uvijek ništa.
Pregledao sam još jednom valjanost affiliate linka da nisam tu što pogriješio no sve je bilo u redu.
Strpljivost sam čitao da je vrlina velikih marketinških stručnjaka pa sam se i na tu opciju odlučio mada, priznajem, nisam bio baš samouvjeren.
Ipak, nakon nešto više od mjesec dana upalim kompjuter ranom zorom a kad ono na ClickBanku $33.90, ljudi, to je bio moj najsretniji dan. Sada sam napokon znao da ako mogu zaraditi $33.90 mogu i $330.90 pa i $3309.00!!!
Ne mogu vam opisati kakav je to osjećaj. $33.90 nije puno no nije stvar bila u novcu već u tome da me uvjeri da se na Internetu može zaraditi.
Ne mogu vam opisati koliku mi je to motivaciju dalo i volju za daljnji rad.
Krenuo sam punom parom u promociju, kupio sam domenu, hosting plan te krenuo u proučavanje HTML-a te web dizajna kako bih bio u mogućnosti kreirati sam ono što poželim i kada poželim.
Moj se trud isplatio i evo me, nakon nešto više od 7 godina ponosni vlasnik 25 web stranica od kojih su sve na prvim mjestima Googlea za ključne riječi traženog karaktera.
Poruka svima je da se na Internetu može jako dobro zaraditi no zarada neće doći preko noći i potrošiti ćete sate i sate u početku prije nego li išta pokrenete. Nadalje, ne postoje besplatni programi za zaradu, molim vas, pa nismo djeca. Oni koji promoviraju te programe ne znaju što rade ili ne poznaju program.
Ostavite se priče o par tisuća dolara u 7 dana, moguće je no ako imate pokrenut posao ali u početku ne.

Ukoliko želite zaraditi na internetu KLIKNITE OVDJE.

gox1971

41 godina, dolazim iz Opatije i radim na naftnoj platformi. Kao sekundarni posao zapoceo sam sa Online marketingom u kojemu sam dogurao do zavidnoga nivoa. 25 web stranica od kojih su sve 25 na prvim mjestima google pretrage za odredjene trazene kljucne rijeci. U svoje slobodno vrijeme bavim se raznim ekstremnim sportovima kao sto je extreme snowboarding, brdski biciklizam, planinarenje, kickboxing i vozim superbike te podvodni ribolov. To je ukratko to, ionako nisam ovdje za upoznavanje vec pisanje tekstova koji nekome mogu biti od velike pomoci.