Najbolje kreme i tretmani za bore

Unkka serum

Skida godine

Zapanjujući rezultati na potpuno prirodan način. Vraća koži mladost i izravnava bore.

Starenje je prirodan proces koji moramo prihvatiti u uživati u stečenoj mudrosti, no ako starimo ne znači da moramo izgledati staro.

Što je odgovorno za naše bore i stariji izgled?

Molekula koja se nalazi prirodno u koži i njezin je sastavni dio hijaluronska kiselina.

To je prirodna molekula koja je odgovorna za volumen i oblik kože. Učinkovita je kada koži treba vratiti izgubljenu vlagu, minerale i kisik. Starenjem stanice kože gube sposobnost stvaranja hijaluronske kiseline, zbog čega koža gubi vlažnost, čvrstoću, te se javljaju bore.

Hijaluronska kiselina je bezbojni gel koji se veže za molekule vode u koži što rezultira bubrenjem kože i smanjenjem bora. U tijelo se ne unosi nikakvo strano tijelo, već prirodni građevni sastojak kože.

No nije svaki proizvod isti, nužno je uzimati hijaluronski serum sa najvišim omjerom aktivnog sastojka izrađen od najkvalitetnije prirodne hijaluronske kiseline.
Unkka organic predstavila je vrhunski anti-wrinkle serum.

unkka serum bottle
Unkka hijaluronska kiselina + vitamic c (MAP) serum za pomlađivanje.
Drugi ključan sastojak za mladolik izgled je kolagen.

Kolagen je još jedan prirodni dio kože koji se gubi starenjem.

 

Posljedica smanjene sinteze kolagena u koži je zadebljavanje tankih kolagenih fibrila zbog poprečnog vezanja i umrežavanja. Vlakna zbog toga gube paralelnost, očvršćavaju i raspoređuju se nepravilno. Količina topljivog kolagena smanjuje se na 1% za razliku od dječje kože koja ga sadržava 10%. Kako se i u temeljnoj supstanciji u kojoj su uložena kolagena i elastična vlakna smanjuje sposobnost vezanja vode i zbog toga dolazi do smanjene elastičnosti kože tako da se teže izravnavaju i deformiteti, nastaju bore, a koža se u starijoj dobi objesi kao da je odvojena od podloge.

Postoje razne vrste kolagena i uglavnom se dobivaju iz životinja, takav kolagen nije potpuno Vaš i može uzrokovati alergijsku reakciju.

Vitamin c u Unkka serumu potiče vašu kožu na proizvodnju vlastitog prirodnog kolagena te u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom visoko-učinkovito smanjuje bore i pomlađuje kožu.

Vitamin c u ovom serumu je i jedan od najskupljih na tržištu – Magnesium ascorbyl phosphate (MAP).

I dok obični vitamin c Ascorbic Acid brzo oksidira, mjenja boju i smanjuje učinkovitost ovog antioksidanta MAP je vrlo stabilan te je ujedno i izuzetno učinkovit toner za kožu.
Pazite što koristite jer malo se govori o neprirodnim sastojcima u kozmetici, a sve što stavite na kožu u krvotoku je za 6 minuta. Koristite prirodno i provjereno učinkovito.

 

Unkka hijaluronska kiselina + vitamic c (MAP) serum.

www.unkka.com