Najčešći izbor – ekstenzije na klipse

Kada govorimo o ekstenzijama, znamo da su jedan od najčešćih izbora upravo ekstenzije na klipse ili češljiće. Mnogi ih još nazivaju i vikend rješenjem jer najbolje izgledaju nekoliko dana, a potom počinju popuštati te ih je potrebno podignuti. Ekstenzije na klipse obično su i najjeftinije te je do njih najlakše doći, bilo da se radi o onima od umjetnih vlasi ili od prirodne kose. Ako samo malo prolistate ponudu na oglasnicima, vidjet ćete koliko je lako danas nabaviti ekstenzije na češljiće i vaše su u samo nekoliko klikova mišem. Osim što su jeftine, također su popularne i jer se lako postavljaju i jer su najmanje invazivne za kosu. Mnoge žene toliko su odvažne i imaju spretne ruke da ih same stavljaju kod kuće ili uz pomoć prijateljice. Na zapadu današnje moderne ekstenzije na klipse dolaze u kompletu s uputama kako ih sami možemo staviti, a predviđeno je da ih ujutro sami stavljamo, a navečer skidamo. Ovako se pazi na ekstenzije te se one minimalno oštećuju i mogu nam trajati veoma dugo.

Mnogo toga kod ekstenzija na klipse ovisi o našoj brizi o njima. Djevojke koje ih često bojaju ili često koriste sušilo ili peglu, priznaju kako djeluju pohabano i uništeno već nakon dva mjeseca korištenja. Stoga je prema ekstenzijama, bez obzira bile one od umjetne ili prirodne kose, bitno biti što nježniji. Jer što se bolje o njima brinemo, to će nam one dulje služiti i bolje će izgledati u našoj prirodnoj kosi.

Želite li i vi sami probati staviti ekstenzije na klipse kod svoje kuće, znajte da cijeli postupak nije bauk i ne treba ga se bojati. Potrebno je dio po dio kose pričvrstiti na tjemenu nekom kopčom, ali tako da malo unutarnjih pramenova ostavimo da padaju niz leđa. Potom je potrebno uzimati pramen po pramen, natapirati ga uz korijen, na natapirano nanijeti laka za kosu, a potom na tako pripremljenu kosu staviti ekstenziju s češljićem. Češljić treba ići što bliže korijenu. I tako redom dok ne postavimo sve ekstenzije.