Najnovija ponuda FLEET ECO

Osluškujući potrebe naših korisnika, uvidjeli smo kako osvještenost i problematika globalnog zagađenja predstavljaju velik značaj za većinu nas.

Na tom tragu kreirali smo ponudu u sklopu koje je moguće unajmiti ekološki prihvatljiva vozila sa smanjenom emisijom štetnih plinova. Vozila iz naše ponude predstavljaju zadovoljstvo zbog jednostavnosti, prihvatljive cijene i ekološkog aspekta za sve korisnike. Kao društveno odgovorna tvrtka, ovime želimo dati svoj mali doprinos smanjenju emisije štetnih plinova u prometu i djelovati u interesu Vaše i naše budućnosti.

Fleet rent a car jedna je od vodećih rent a car kompanija na hrvatskom tržištu. Dio smo TRCZ Grupe, tržišnog lidera u sektoru prodaje rabljenih vozila.

Iako relativno mlada kompanija, Fleet je u svega dvije godine poslovanja dosegao status jedne od ključnih kompanija na tržištu. Naša osnovna djelatnost su dugoročni i kratkoročni najmovi vozila kroz rent a car djelatnost, putem multibrand flote s preko 1200 novih vozila svih marki (VW, Audi, BMW, Seat, Škoda, Peugeot, Opel, Chevrolet, Suzuki, Fiat i dr.)

Poslujemo putem desetak poslovnica lociranih diljem Hrvatske:
1. Hotel Sheraton – Zagreb,
2. Hotel Westin – Zagreb,
3. Zračna luka Zagreb,
4. Hotel Bonavia – Rijeka,
5. Zračna luka Rijeka,
6. Zračna luka Pula,
7. Zračna luka Zadar,
8. Zračna luka Split,
9. Makarska – Poslovno trgovački centar Sv. Nikola
10. Zračna luka Dubrovnik.

FLEET je kod svojih korisnika prepoznat kao pouzdana, tehnološki najnaprednija i iznimno uslužna kompanija koja nudi najbolju vrijednost i kvalitetnu uslugu uz tržišno konkurentne cijene.

Visoko uslužan i educiran kadar oduševit će sve naše korisnike jednostavnošću u komunikaciji te sistemima zakupa i rezervacije vozila i usluga.

Naš je cilj biti izbor broj jedan kod domaćih i stranih korisnika kroz kvalitetnu ponudu, transparentnost cijena i troškova te povoljne kratkoročne i dugoročne najmove.

Naš moto je ‘Snaga izbora!’ jer zadovoljstvo i potrebe naših klijenata su uvijek na prvom mjestu.