Nema đabe … mukte , gratis , besplatno ?

Sigurno ste se bezbroj puta upitali : ” Postoji li doista nešto besplatno ?” . Naravno , realno gledano – ne postoji , jer za sve moramo nešto uložiti … svoj trud , vrijeme , novac . Pa ipak , ukoliko ne moramo izdvojiti određenu svotu novca … to “NEŠTO”  smatramo BESPLATNIM.

Danas izrada i održavanje web stranica poprilično košta …Zašto ne prihvatiti izazov i potruditi se sami , nije Vam neophodno preveliko znanje …

WordPress CMS (Content Management System) je besplatan sustav za upravljanje web sadržajem. CMS sustav omogućuje samostalno uređivanje sadržaja web stranice (samostalno dodavanje, mijenjanje ili brisanje teksta, fotografija, linkova, broja stranica…) nakon što je web stranica izrađena. Osnovna prednost CMS sustava je smanjenje troškova dodavanja i izmjene postojećih sadržaja na web stranici – ukoliko želite dodavati ili mijenjati postojeći sadržaj na Vašoj web stranici, imate mogućnost to učiniti sami na vrlo jednostavan i brz način.

CMS sustav je popularan jer vlasniku web stranice pruža mogućnost da sam ‘održava’ i osvježava sadržaj web stranice prema potrebi. CMS ovisno o svojim mogućnostima može biti namijenjen malim tvrtkama s nekoliko zaposlenika ili većim poslovnim subjektima s aktivnim web sjedištem. CMS sustav funkcionira vrlo jednostavno. Svojem sučelju za administriranje pristupate preko forme na stranici uz pomoć korisničkog imena i lozinke, što je potpuna zaštita od neželjenih posjetitelja. Bez posebnih programskih znanja, u mogućnosti ste kreirati sadržaje na Vašoj web stranici potpuno automatizirano. Unos podataka je maksimalno pojednostavljen, a svodi se na ispunjavanje unaprijed definiranih stavki (slike i teksta) koje želite mijenjati na Vašoj stranici i u osnovi izgleda jednako kao unos podataka u običan dokument. Nema naknadnog publiciranja stranica na web server već jednim klikom ‘Spremi’ na stranicu postavljate novi sadržaj. Dovoljno je da se u CMS sučelje ulogirate kao administrator i mijenjate sadržaje na vašoj web stranici. Upisujete novi tekst, stavljate nove fotografije i sve se to u realnom vremenu pojavljuje na vašoj web stranici. Sa CMS sustavom, “refresh” vaše stranice jednostavan je poput pisanja dopisa vašim poslovnim partnerima.

U današnje vrijeme iza pojma “besplatno” uvijek postoji neka “KVAKA” . Ovdje nema kvake , pa evo nešto za Vas.  NIJE PATKA … a , nije ni Optima.

BESPLATNA IZRADA WEB STRANICA

Pogledaj video:

Be in Trend