Nestle Purina – jer nam je stalo

Tvrtka Nestlé je godinama prisutna na hrvatskom tržištu, a Nestlé Adriatic osnovana je 2003. godine, sa sjedištem u Zagrebu. Budući da vodstvo kompanije vjeruje da se za dugoročan poslovni uspjeh mora stvarati vrijednost i za dioničare i za ukupno društvo. U tvrtki Nestlé to zovu Stvaranje zajedničke vrijednosti (Creating Shared Value) i to je osnovno načelo prema kojem posluju.

Nestlé je stoga u Hrvatskoj pokrenuo niz inicijativa kojima dodatno naglašava svoju predanost stvaranju zajedničke vrijednosti. U segmentu proizvoda namijenjenih kućnim ljubimcima – Nestlé Purina, u skladu s načelima kompanije već godinama aktivno sudjeluje u brojnim humanitarnim projektima i podizanju svijesti građana o brizi za kućne ljubimce i pomaganju u zbrinjavanju životinja. Već četvrtu godinu zaredom Sklonište za napuštene životinje u Dumovcu u suradnji s Uredom za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba i Nestlé Purinom organiziraju akciju pomoći u zbrinjavanju životinja. Cilj akcije je pomoći socijalizaciji i udomljavanju napuštenih životinja u Skloništu za napuštene životinje Dumovec.

Svojim sponzorstvom i uspješnom suradnjom s azilom Dumovec uspjelo se dobiti interes javnosti, sve akcije su dosad bile iznimno posjećene, a sam azil zahvaljujući intenzivnoj promociji udomljuje napuštene kućne ljubimce u sve većem broju.

Želja kompanije Nestlé Purina je da štićenici azila Dumovec – napušteni psi koji su međuvremenu prošli školu za obuku i savršeni su kandidati za nečijeg kućnog ljubimca, budu udomljeni u još većem broju u ovoj godini. Brojni slični primjeri iz inozemstva, pa i nedavna predstava gospodina Boruta Šeparovića, pokazuju da ovakve suradnje zaista čine razliku u svijesti građana.

Brojni sponzori, volonteri, mediji, javne osobe prepoznali su zajednički trud Azila Dumovec i Nestlé Purina i pomažu nam u ostvarenju tog cilja, a to je da azil Dumovec, sklonište koje je primilo brojne inozemne nagrade za svoj rad, jednog dana bude prazan.

Zahvaljujući tvrtki Nestle Purina Pet Care koji su omogućili novi broj telefona 060 61 81 61, možete samo jednim pozivom pomoći napuštenim životinjama u Dumovcu. Za korisnike iz fiksnih mreža donacija je 6,88 kuna, a za korisnike iz mobilnih mreža 8,28 kuna.

No to nije sve, jer pozivom ostvarujete i pravo na nagradnu igru u kojoj vas Barbara Kolar i Dalibor Petko pozivaju da nam ispričate neku anegdotu ili smiješni događaj iz života vašeg kućnog ljubimca, a Nestle će najšaljiviju anegdotu nagraditi s tri kilograma Pro Plan Super Premium hrane za pse.

Pozivom na broj 060 61 81 61 omogućite i njima da osjete ljubav!!!