Nestlé Purina poziva da pomognete napuštenim kućnim ljubimcima

Izbor odgovarajuće hrane za kućne ljubimce danas je problem koji muči svakog ljubitelja životinja. Svakako, jedna od dvojbi koja ih prati je i da li treba koristiti kuhanu ili gotovu hranu za njihovog novog prijatelja (bilo dehidriranu , odnosno suhu, ili konzerviranu , odnosno mokru). Kako bismo im u tome pomogli i olakšali im u izboru,naša je dužnost bila industrijski proizvesti kvalitetne proizvode kao nadomjestak za kuhanu prehranu.

Industrijski proizvedena hrana danas je raširena po cijelom,i gotovo da ne postoji kućni ljubimac za kojeg nema stručno pripremljenog obroka od strane najpoznatijih veterinara i stručnjaka nutricionista. No,prije nego krenemo s informacijama o kvaliteti hrane, podsjetimo se malo povijesti i napomenimo da je već daleke 1860. godine Amerikanac James Spratt Englenskoj predstavio prvu komercijalnu hranu za pse. Njegov način proizvodnje su uskoro preuzeli i Amerikanci i tako je 1894. osnovano prvo preduzeće pod nazivom Robinson -Danfort,koje je poslije 8 godina promjenilo ime u Ralston Purina company. Ova se kompanija danas zove Nestle Purina Petcare i najveći je proizvođač proizvoda za kućne ljubimce.

Razumijevajući svojeg ljubimca bolje od bilo koga drugoga, želite mu pružiti najbolje. Nestle Purina Petcare je najjača robna marka za brigu o ljubimcima u Europi; nudi veliki izbor proizvoda koji su osmišljeni da osiguraju uravnotežene, hranjive i ukusne obroke, prikladne za Vašu mačku ili psa u skladu s njihovom životnom dobi i načinom življenja. Širok izbor njihovih proizvoda osigurava osnovne prehrambene sastojke što se na vidljiv način odražava dobrim stanjem Vašeg ljubimca. S Nestle Purina Petcare možete biti sigurni kako će Vaša mačka ili pas, ne samo zadržati odličnu kondiciju, već i biti puni života!

Također, odsada, uz podršku Nestlé Purine, napuštenim životinjama možete pružiti pomoć tijekom cijele godine pozivom na broj 060 61 81 61. Prvu donaciju napravio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a sponzor Nestlé PURINA nagradio ga je Friskies suhom hranom za pse 2u1 – nova jedinstvena formula na tržištu.

No to nije sve – pozivom sudjelujete u nagradnoj igri u kojoj vas Barbara Kolar i Dalibor Petko pozivaju da nam ispričate neku anegdotu ili smiješni događaj iz života vašeg kućnog ljubimca, a Nestlé PURINA najšaljiviju će anegdotu nagraditi s tri kilograma PRO PLAN Super Premium hrane za pse.

Mjesečni dobitnici bit će objavljeni na službenim stranicama Skloništa Dumovec i Nestlé Purine.

Pozivom na broj 060 61 81 61 omogućite i njima da osjete ljubav!!!