New York – Putnički Savjeti Za Budžet

New York  je jedan od najprestižnijih gradova na svijetu, ljudi često vjeruju da je nemoguće putovati uz budžet i sa što je manje novca moguće. Ovaj članak ima popis različitih savjeta koje možete imati pri ruci da bi vaše putovanje u New York bilo što je moguće prihvatljivije po cijeni.

Aktivnosti

Postoji mnoštvo aktivnosti u New York -u bez obzira na budžet. Priznajmo, mnoge od njih jesu skupe, ali postoji nekoliko stvari koje možete obaviti bez ikakve potrošnje ili sa vrlo malim troškom.

Muzeji i dani popusta

Mnogi muzeji u New York-u imaju dane popusta ili dane “plati koliko želiš “. Najbolja stvar u tome jest da dani variraju između muzeja, pa je moguće obići velik broj muzeja tijekom tjedna i potrošiti vrlo malo novca za sve to iskustvo. Muzeji, potvrda inkluzije je također vrlo popularna. Dva takva su Metropolitan Museum of art i American Museum of Natural History.

I Brooklyn botanical gardens, i State of Iceland Museum imaju besplatan ulaz utorkom, Bronx Zoo i New York Botanical Gardens to imaju srijedom, Children’s Museum of art i Museum of art and Design četvrtkom, American folk art museum, Bronx Museum of art, Morgan Library i još mnogi imaju besplatne ulaze petkom.

Neki muzeji čak imaju besplatne ulaze vikendom, kao što je Guggenheim Museum, Jewish Museum i Frick collection. Ovo je odlično, jer u većini gradova vikendom će vam biti dosadno, pa ćete biti prisiljeni ili trošiti novac ili sjediti u hotelskoj sobi, ali u New York City, još uvijek su vam dostupne ovakve opcije.

Ljetni koncerti

Ljetni su vjerojatno najbolji mjeseci za odlazak u New York. Razmislite o tome. Tijekom dana razgledate grad i posjećujete muzeje, često i besplatno, a tijekom popodneva i večeri možete izaći na neki od tisuća uličnih koncerata. Slijedeći savjeti za putovanje kroz New York pomoći će vam da nađete odličan koncert, kada završite sa kulturnim nadopunjavanjem u muzejima.

Central Park Summerstage (ljetna pozornica)

Iako neki koncerti koji se održavaju u Rumsey Playfield imaju prednost, velika količina njih zapravo je besplatna i redovita. Trebate provjeriti raspored u Central Park da saznate što se ondje svira.

New York Philharmonic (filharmonija)

Svake godine, tjedan dana na početku srpnja New York Philharmonic nastupa u svih pet New York City općina. Koncerti u Bronxu i Staten Islandu se tradicionalno održavaju u zatvorenom, ali na Manhattanu,u Brooklynu i u Queensu održavaju se na otvorenom i posve su besplatni.

Met u parkovima

Metropolitan Opera nastupa sa šest koncerata u različitim parkovima po New York-u tijekom srpnja sasvim besplatno!

Postoje još mnogi besplatni festivali i koncerti tijekom godine u New York-. Pogledajte naše najnovije savjete za putovanja dostupne online za većinu najnovijih informacija.

Sve je to moguce uz jeftine avionske karte za New York!

 

 
[tp_cheapest_flights_shortcodes origin=ZAG destination=NYC title=”” paginate=false subid=”” currency=”USD”]

jeftineavionskekarte.com

JeftineAvionskeKarte.com je portal za pretrazivanje jeftinih avionskih kartata za sve destinacije svijeta.