Nexgard – Učinkovit preparat protiv buha i krpelja u formi ukusne poslastice za pse

Psi, buhe i krpelji su nerazdvojiva kombinacija. Vječno pitanje je kako i čime zaštiti kućne ljubimce,poseban je izazov bio napraviti učinkovit preparat koji štiti od krpelja i brzo uklanja buhe, a da voda na njegovu učinkovitost nema utjecaja te sve to upakirati u ukusnu žvakaću tabletu kako bi primjena bila što jednostavnija. Vrlo je vjerojatno da ste se kao vlasnik našli u situaciji da vaš pas odbija progutati lijek. Umotate ga u sočni komad hrane, on pojede hranu, a tabletu ispljune. Pokušate s uvjeravanjem – ne ide.

Razmišljajući o tome kako riješiti problem buha i krpelja u Merialu, vodećoj svjetskoj kompaniji na polju veterinarske farmaceutike, pristupili su ovom problemu domišljato i u skladu s najnovijim znanstvenim dostignućima. Tako je nastao jedinstveni proizvod – NexGard, posebno ukusne žvakaće tablete. Riječ je o novom, originalnom pristupu – preparat protiv buha i krpelja kao poslastica.

Zaštita ljubimaca od krpelja i buha iz dana u dan postaje sve veći problem. I dok čovjek može izbjeći kretanje po travi i mjestima na kojima buhe i krpelji obitavaju, pas to ne zna i ne može. A kad oboli, situacija često postaje ozbiljna. Sredstva protiv krpelja i buha koja se apliciraju na kožu imaju neka ograničenja – pas se ne može kupati, događa se da pas poliže sredstvo, treba se čekati da se mjesto aplikacije suši, postoje ograničenja u kontaktu tretiranog psa i ukućana.

Kod NexGarda svega toga nema. Ova žvakaća tableta je lijek u obliku poslastice i pas će je pojesti s najvećim zadovoljstvom. Već tri sata nakon uzimanja je osigurana potpuna zaštita psa od buha i krpelja. Naime, samo 30 minuta nakon uzimanja NexGard počinje efikasno tamaniti buhe, a zajamčena je zaštita od buha i krpelja tijekom 30 dana.

Pas se odmah nakon aplikacije može bezbrižno kupati, skakati u vodu, lizati se, igrati, kretati se bez ikakvih ograničenja. Prednost činjenice da je NexGard proizvela vodeća svjetska kompanija Merial je u tome da je lijek detaljno testiran i apliciran u milijunima doza, što neupitno jamči kvalitetu i sigurnost za vašeg ljubimca.