Nexgard- žvakaća tableta protiv buha i krpelja

Novi učinkovit pristup u rješavanju krpelja i buha i pasa

Dobiva se kao VMP na recept za pse. Ukusna žvakaća tableta (lijek kao poslastica). Izuzetna zaštita od krpelja i buha tijekom mjesec dana. Već 3h nakon aplikacije osigurana je zaštita psa. Već nakon 30 min. počinje ubijati buhe. Zajamčeno štiti od krpelja unutar mjesec dana. Nema apsolutno nikakvog ograničenja što se tiče izlaganja vodi: psa se može odmah kupati, slobodno može plivati, skakati u vodu…

Aplikacija je vrlo jednostavna – ŽVAKAĆA TABLETA je vrlo ukusna i gotovo svi psi je bez nagovaranja pojedu kao poslasticu.Nakon aplikacije nema problema niti brige: nema problema sa sušenjem mjesta aplikacije!
Nema mogućnosti prolijevanja pripravaka i lizanja!
Nema ograničenja u smislu kontakta sa psom (ukućani, djeca…) nakon aplikacije!
Proizvod je prošao detaljne studije sigurnosti, aplicirani su već milijuni doza.
Jedna NEXGARD žvakaća tableta tretira i sprječava infestacije buhama i krpeljima tijekom punih mjesec dana.
http://www.csavs.org/ddl

Zaštita ljubimaca od krpelja i buha iz dana u dan postaje sve veći problem. Sredstva protiv krpelja i buha koja se apliciraju na kožu imaju neka ograničenja – pas se ne može kupati, događa se da pas poliže sredstvo, treba se čekati da se mjesto aplikacije suši, postoje ograničenja u kontaktu tretiranog psa i ukućana.
Kod NexGarda toga nema. Ova žvakaća tableta je lijek u obliku poslastice i pas će je pojesti s najvećim zadovoljstvom. Već tri sata nakon uzimanja je osigurana potpuna zaštita psa od buha i krpelja. Samo 30 minuta nakon uzimanja NexGard počinje efikasno tamaniti buhe, a zajamčena je zaštita od buha i krpelja tijekom 30 dana.
Pas se odmah nakon aplikacije može bezbrižno kupati, skakati u vodu, lizati se, igrati, kretati se bez ikakvih ograničenja. Prednost činjenice da je NexGard proizvela vodeća svjetska kompanija Merial je u tome da je lijek detaljno testiran i apliciran u milijunima doza, što neupitno jamči kvalitetu i sigurnost za vašeg ljubimca.