Noćna dostava

Koliko puta ste imali problema sa dostavom ili dostavljačima?!

Kupite preko webshopa TV puno jeftinije nego u dućanu, platite, jave Vam se za dostavu, sve se dogovorite. Dođe dan kada treba doći dostava, izostanete sa posla jer jedan radni dan vrijedi manje od uštede koju ste ostvarili kupujući preko webshopa, a dostave nema. Strpljenje se topi, a od dostave ni traga ni glasa. Uzimate telefon, uvjeravaju Vas da samo što nisu došli i naravno popasete priču. Na kraju Vaš TV dođe nekoliko dana kasnije.

Napokon ste skupili novac za novi namještaj, došlo je vrijeme da stan zablista u novom ruhu. Sve je plaćeno, dostava je dogovorena. Dolazi dostava pred ulaz, istovaruju namještaj i onda shvatite kako ćete morati tegliti sami sve na treći kat bez lifta. Nisu Vas uputili kako se dostavlja samo pred zgradu, a ne i do vaših vrata.

Noćna dostava dostavlja alkoholna pića, sokove, grickalice, kondome i sve što Vam može zatrebati usred noći. Spasit ćemo tulum, utažit ćemo žeđ, a ako treba napit ćemo Vas. Nećemo vam lagati koliko nam treba do Vas, a sve ćemo dostaviti do vaših vrata makar bili na 15. kati. Sve dostave po noći odradit ćemo u vremenu od 21 do 5 sati i to 7 dana u tjednu.