Novi portal – Dijelovi.biz

Štovani

čast mi je što vas mogu sve upoznati sa novim portalom na ovim prostorima, za sada jedini takve vrste i za kojeg vjerujem da će biti prihvaćen jer nudi nešto zaista novo i što je bitnije nudi nešto što je potreba gotovo svih ljudi, točnije svih ljudi koji imaju nekakvo prijevozno sredstvo. svatko od nas se zasigurno do sada u svojoj vozačkoj karijeri kao vlasnik automobila susreo s problem da mu je nekada trebao nekakav auto dio, bilo da se radi o novom ili rabljenom dijelu. Ako se radi o potrebi za pronalaskom rabljenog dijela tim je situacija bila još teža. Zapitajte se  u ovom trenutku koliko auto otpada poznajete u vašoj bližoj ili nešto udaljenijoj sredini, znate li kakvu vrstu auto dijelova nude, kakve su im cijene, uvjeti kupnje ili garancije koje daju na dijelove. Što mislite koliko novaca ili goriva biste potrošili da ih morate sve obići ili nazvati telefonom da biste pronašli vaš traženi dio.

Situacija s novim auto dijelovima je nešto jednostavnija, dobavljači se i reklamiraju i dostupniji su nam ali zasigurno u ovom trenutku ćete nabrojati njih najviše 5, onih najvećih, da ih ne nabrajam i reklamiram u ovom trenutku. Je li vam u poznato da  preko 800 tvrtki u Hrvatskoj se bavi prodajom auto dijelova a mi poznajemo nekolicinu. Možda oni prodaju istu robu po povoljnijoj cijeni ali to nikada nećemo saznati.

Što je s akumulatorima? Nitko o njima ne razmišlja dok jednoga dana ne zataji potpuno i ostavi nas na cjedilu. Većini je možda jedino rješenje otići na najbližu benzinsku postaju i kupiti prvi na koji naiđu ili najjeftiniji pa čak i na uštr kvalitete iako znaju da se na postajama akumulatori u pravilu skuplji.

Ili što je s gumama? Svi o njima razmišljamo kada obično padne prvi snijeg pa trčimo u vulkanizerske radionice i stavljamo što nam ponude u tom trenutku.

Upravo ovom problematikom da je tako nazovemo se bavi i pokušava je riješiti portal dijelovi.biz koji na jedan novi način, nudi svojim posjetiteljima da potpuno BESPLATNO kroz forme obrazaca izraze svoju potrebu za određenim auto dijelom ili opremom i pošalju svoj upit koji se potom proslijeđuje mreži dobavljača auto dijelova kako bi isti mogli dati svoje ponude. Na taj način samo jednim upitom ćete obići i saznati ponudu više dobavljača i što je važnije dobit ćete mogućnost izbora između više pristiglih ponuda na vaš mail kako biste odabrali za vas najpovoljniju ili pak niti jednu ukoliko vam ne odgovaraju. Sloboda izbora je na vama.  Cijeli sistem je u naravi jako jednostavan i funkcionira na takav način da odgovara vama kao kupcu a isto tako i dobavljačima koji imaju uvid u potrebe kupaca i imaju priliku ponuditi i u konačnici prodati svoje proizvode.

Portal je jako mlad i još uvijek u početnoj razvojnoj fazi ali je i u ovim prvim danima naišao na dobar odaziv ljudi, na pozitivne reakcije jer nudi nešto zaista korisno i posjetitelji su spremni koristiti njegove usluge a isto tako i dobavljači prepoznaju jednu mogućnost više u svome poslovanju.

Ukoliko vas je članak zainteresirao slobodno nas posjetite na web adresi www.dijelovi.biz

Lijep pozdrav

administrator

Dalibor Jelić