Numerologija

Polazeći od pretpostavke da ste jako dobro upoznati sa značenjem reči  numerologija,  i u formalnom i u suštinskom  smislu,  imam želju da vam je predstavim na način koji se meni čini najjednostavnijim.

Za broj se može reći da je jedna vrsta energije koja se ispoljava kroz vibracije pod čijim uticajem svi živimo.

U numerologiji svaki proračun se svodi na jednocifren broj u nizu od  1…. do …. 9.  Dakle, brojevi nacrtani kao simboli 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9,… nude nam sliku neparnih i parnih brojeva.

1, 3, 5, 7  i  9…  su neparni i imaju energiju koja vodi ka usponu, inovacijama, kreativnosti,  opštem nadahnuću ali i avanturizmu.

2, 4, 6, 8, 0 … su parni brojevi i više teže prilagođavanju određenim situacijama i životu uopšte. Njihovi nosioci najbolje se osećaju kada se uklope u određene strukture i forme.

Pre nego što objasnimo osnovne karakteristike brojeva, treba reći da svaki od njih ima svoje pozitivne i negativne izraze.  Mi,   kao njihovi nosioci,  osetićemo snagu i napredak,   ili  prepreke, zastoje i druge neprijatnosti,  u meri u kojoj smo okrenuti korišćenju brojeva u njihovim  pozitivnim ili negativnim određenjima.

značenje brojeva cu objasniti nekom drugom prilikom.

Numerologija može da Vam pruži mnoge mogućnosti za koje niste znali,a jedne od njih su:

–   da gotovo nepogrešivo objasni karakter neke ličnosti

–  u uporednoj analizi ličnosti, pomoću uporednih pokazatelja, s lakoćom da otkrije sličnosti, razlike, prednosti i nedostatke u mogućem zajedničkom životu ili zajedničkom radu.

– da  odredi povoljnije periode za započinjanje nekih  poslova,  za otvaranje firme, sa uvidom koliko su njen naziv,   adresa  i drugi pokazatelji povoljni za očekivani  napredak;

–  u sklapanju   pozitivnih poslovnih partnerstava ;

–  izboru škole i zanimanja;-  aspektovanim i  potencijalnim bolestima;-  mnogo čemu  drugom sto uzmemo kao predmet    numerološke  analize;