Odaberite Fleet flotu

Fleet rent a car je trenutno jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj za iznajmljivanje vozila. Dio smo TRCZ grupe , tržišnog lider u prodaji rabljenih vozila . Naša multibrend flota s velikim brojem vozila ( VW , Audi , BMW , Seat , Škoda , Peugeot , Opel , Chevrolet , Suzuki i drugi) nam daje fleksibilnost u pružanju usluga najma vozila za razne namjene .
Pružamo kratkoročno i dugoročno iznajmljivanje vozila za privatne korisnike i tvrtke sa sjedištem u Hrvatskoj i inozemstvu . Od malih gradskih automobila do velikih, luksuznih vozila , uvjeravamo vas , skrojiti ćemo poseban originalni paket za vaše želje i potrebe.

Flota je priznata od strane kupaca kao pouzdana , tehnološki napredna i vrlo ljubazna tvrtka koja nudi najbolju vrijednost i kvalitetu usluge s konkurentnim cijenama. Od standardnih dodatnih usluga izdvajamo
mobilni WIFI 3G modem i bežični ruter u jednom uređaju podjednako koristan za vozače i putnike, tako da ukoliko želite neograničen dnevni promet te želite ugasiti roaming troškove WIFI je izbor za vas .
WiFi je dostupan u svim Fleet rent a car poslovnicama.
Također , naš Garmin mobilni GPS uređaj je partner koji zna put do odredišta s postavkama navigacije u gotovo svakom jeziku na svijetu . S Garminom ćete otkriti udobnu vožnju bez stresa, te zaboraviti na papirnate karte
ili zbunjujuće upute.

Također bismo željeli spomenuti našu vrlo popularnu uslugu besplatne dostave vozila u bilo kojoj poslovnici u
Hrvatskoj . U praksi , možete unajmiti automobil u jednom gradu , ostaviti ga u drugom mjestu , otići do treceg mjesta, preuzeti uaprijed pripremljneo vozilo, te ga vratiti na četvrtoj lokaciji .

Naše visoko obrazovani i ljubazno osoblje će oduševiti kupce s ​​jednostavnošću u komunikaciji i sustavima rezervacija vozila i usluga .

Naš moto je ‘ moć izbora ! ‘ jer zadovoljstvo i potrebe naših klijenata uvijek su naš prioritet .

Izaberite vozilo vaših želja s još atraktivnijim cijenama .

Ostala vozila u ponudi :
Škoda Rapid – 34,00 €
BMW serija 1 – 43,33 €
Mercedes B klase – 59,33 €
BMW serije 4 ( cabrio ) – 160,00 €
Porsche Cayenne – na zahtjev
Rezervirajte svoje vozilo danas u jednom od naših ureda diljem Hrvatske .
Ponuda vrijedi od 2014/01/04 do 2014/05/31 .

Cijena uključuje :
Jedan dan ( 24 sata ) najam
neograničena kilometraža
Osnovno osiguranje vozila i putnika ( CDW , TP , PAI )
Cijena ne uključuje :
Osiguranje od kotača , donje i stakla ( WUG )
Franšiza potkupiti ( CDW + )
gorivo
PDV ( 25 % )
Pravila i uvjeti :
Minimalno 21 godina
Posjedovanje vozačke dozvole za najmanje 2 godine
kreditna kartica

Želim vam sretan put !